Προς το περιεχόμενο

Epiphone elitist


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα συμφορουμίτες νοιζάδες.

 

Να ρωτήσω: ποια η άποψη σας για τις epiphone elitist? Εννοώ αξίζει να δώσει κάποιος αυτά τα παραπάνω χρήματα για να πάρει μία elitist απ'το να πάρει μια απλή epiphone?

 

Έκανα μία μικρή αναζήτηση αλλά το μόνο που βρήκα ήταν σκόρπια post που τελικά δεν με βοήθησαν και πολύ.

 

Εγώ βέβαια έχω σκοπό την απόκτηση μιας gibson sg standard τώρα το καλοκαίρι αλλά επειδή παίζει να μην με φτάσει το budget μου σκέφτομαι τις elitist (μέχρι στιγμής μόνο les paul elitist έχω δει, αν υπάρχει και ταυράκι θα το κοιτάξω). Εσείς τι λέτε? Αξίζουν τα λεφτά τους ή αν ω μη γένητο δεν μπορέσω να τσιμπήσω τον ταύρο να κινηθώ σε άλλες εταιρίες?

 

Φιλικά, όπως πάντα,

Onarovatis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή χτύπησες "Elitist" στην Αναζήτηση και δεν σε διαφώτισαν τα αποτελέσματα; ::)

 

Εν πάσει περιπτώσει, η προσωπική μου άποψη χωρίς να έχω παίξει με ο,ποιαδήποτε Γιαπωνέζα, είναι πως οι Elitist είναι ακριβά κοστολογημένες. Δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω για την ποιότητα τους, αλλά αν υποθέσουμε ότι φτάνεις στα λεφτά μιας Elitist SG, μετά η Gibson είναι...ένα τσιγάρο δρόμος.

 

Από την άλλη υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε non-export Γιαπωνέζικες φίρμες (Tokai Japan, Bacchus, Orville, Epiphone Japan, Greco, Edwards) που υστερούν μόνο σε τιμή, όχι σε specs (βλ. long neck tenon, επώνυμοι μαγνήτες ή/και "κυριλέ" φινιρίσματα ενίοτε).

 

Οι "κοινές" Epiphone παραμένουν μια τίμια λύση, αλλά εαν το υπάρχον ρευστό σε τοποθετεί κάπου ανάμεσα από τα άκρα μιας G-400 και μιας SG Standard...πας για Japan.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου