Προς το περιεχόμενο

Ο Κλειδαράς


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξέρω ότι κάποιος θα στενοχωρηθεί και ότι κάποιοι ίσως με πετάξουν έξω από 'δω, στο πυρ το εξώτερον.

βρε παιδιά παίζει κανά τηλέφωνο κλειδαρά όπως π.χ. 210 ******** ο οποίος να ξεκλειδώνει threads τα οποία αναιτίως -κατά την ταπεινή μου γνώμη- κλειδώνονται;;;

το ότι κάποιοι χάνουν τον έλεγχο είναι γεγονός και πολύ καλά τους σταματάνε.δεν πρέπει όμως να παραβλέπουμε το γεγονός ότι στο ίδιο thread συμμετέχουν και παιδιά τα οποία τυγχάνουν κάποιων γνώσεων και αμμέριστου σεβασμού και δεν μπορείς να "κλειδώνεις" την άποψή τους φιμώνοντάς τους.

άλλωστε αυτοί που τα κάνουν μπάχαλο με ύβρεις και άλλα τέτοια "απολαμβάνουν" την απαξίωσή μας.(καμμιά φορά και γω ο ίδιος μπορεί να τα κάνω μπάχαλο κι αν έχω άδικο ζητάω συγγνώμη).άρα λοιπόν ποια η αναγκαιότητα του κλειδώνειν το  thread;;;;;;;;;;;;;;;;

μήπως καλύπτει -λέω μήπως- βαθύτερες εσωτερικές ανάγκες αυτού που κλειδώνει μη τυχόν και του κλέψουν αυτό που νομίζει πως έχει και θεωρεί πανάκριβο;;;;;

ή μήπως όπως λέει θα φύγει, ρίχνει και κάνα κλείδωμα στην πόρτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ορισμένοι επιδιώκουν την διαρκή αναστάτωση, εις βάρος όσων (των περισσότερων) που συζητούν με τρόπο εποικοδομητικό. Καλά θα κάνουν να προσέξουν ότι όλα τα χαβαλεδιάρικα thread (σαν αυτό που άνοιξε ο aback) καταλήγουν να φιλοξενούν ικεσίες απλών μελών με την κραυγή "Κλειδώστε το". Παραμένει δικαίωμά μας να ανταποκρινόμαστε προκαταβολικά σε τέτοιες ικεσίες - δεν είναι απαραίτητο να γεμίζει κάτι με 30 σελίδες πριν καταστεί σαφές το πόσο άχρηστο είναι.

 

Το παρόν thread θα κλειδωθεί επίσης, στην πρώτη ένδειξη ότι φιλοξενεί αγένειες ή/και ανοησίες. Τα δε "παιδιά" τα οποία "φιμώσαμε" μας βρίσανε πρώτα μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων που ούτε εσύ θα τα ανεχόσουν αγαπητέ aback. Κάνε λοιπόν τη δουλειά σου και άσε μας να κάνουμε τη δική μας.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Wow!, δεν θα αντιπαρατεθώ ούτε σε σένα ούτε σε κανέναν, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι μίλησες (έγραψες, μάλλον) απότομα... Δεν νομίζω ότι το παιδί που άνοιξε το θρεντ είχε διάθεση να ξεσηκώσει κανέναν για καυγά... Ήταν απλή απορία: Αν το πετάλι είναι το ίδιο, και αν είναι το ίδιο γιατί διαφορετική τιμή, και τα λοιπά...  Τέλος πάντων, ήταν παρατραβηγμένο να κλειδωθεί το θρεντ κατά τη γνώμη μου, ή μάλλον να απειλήσεις ότι θα το κλειδώσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο 12ΑΧ7  φερ' ειπείν σε έβρισε;;;

και άκου και κάτι και κλείδωσε ό,τι θες. ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΡΙΚΟ thread δε σου το ΕΠΙΤΡΕΠΩ  να το ονομάζεις, γιατί εγώ εθίγην και γι΄αυτό το λόγο άνοιξα το thread. όσο γι΄αυτούς που ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ κλείδωσ' το: ουαί υμείν γραμματείς και φαρισαίοι. ΑΠΛΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ  και μην κραυγάζετε  ζητώντας κλειδώματα.απλά μη δίνετε περαιτέρω τροφή.

εν κατακλείδι και πάλι λέω ότι ΕΘΙΓΗΝ και γι΄αυτό το το thread.

υ.γ.1  η πρωτοβουλία δική μου και ο 12ΑΧ7  δε γνωρίζει τίποτα.

υ.γ 2 το γεγονός ότι μπορείς να μου κλείσεις το thread επειδή ίσως κάποιοι, λέω ίσως, φερθούν αγενώς και άρα εγώ τους φιλοξενώ, μου προκαλεί ΝΑΥΤΙΑ.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ κάτι το χω απορία ρε προτοκόλι πάντως.

 

Ολα τα ασχημα πράματα κ τα π.μ. τα υβριστικά μονο σε σενα τύχανε?Τόσο καιρό δεν είδα να δηλώνει κανεις μόντις οτι του κάνουν δύσκολη τη ζωή.

 

Πολύ καιρο υπάρχει τρολοπόστ κ τρολοθέματα αλλα τόση πρόληψη στην καταστολή πρίν το θλιβερό γεγονός δεν παρατήρησα.

 

Y.G.Δεν ξέρω, δεν μου πεφτει, λόγος κ χοντρα-χοντρά "χέστηκα" αλλα πολύ ενεργητικό σε βλέπω ρε παιδί μου.Μήπως τα κύρια συμβόλαια του νόιζ περάσαν στα χέρια σου κ το μπλε το αστεράκι πήρε φωτία?(το μπλέ το μπατσικό......μήπως είσαι την ηλεκτρονικής δίωξης τρολαίων κ παπαραίων :P :P :P :P :P )

 

 

Y.G.Παρατηρώ επίσης οτι αντιγράφεις κάποιον άλλο σε συμπεριφορά κ τραβάς όλες τις μύγες,κουνούπια κ λοιπά ζάζαλα σαν το μπλέ φώς στα φαστφουντάδικα κ τα κρεοπωλεία. Πες μου έκανες κ κρεοπώλης πρίν το νόιζ.Τέλος!!! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Y.G.Παρατηρώ επίσης οτι αντιγράφεις κάποιον άλλο σε συμπεριφορά κ τραβάς όλες τις μύγες,κουνούπια κ λοιπά ζάζαλα σαν το μπλέ φώς στα φαστφουντάδικα κ τα κρεοπωλεία. Πες μου έκανες κ κρεοπώλης πρίν το νόιζ.Τέλος!!! :P

 

Τι εννοείς trigga; Σε ποιον αναφέρεσαι;

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά μην παιδεύεστε εγώ τον έβρισα γιατί τα πήρα προς στιγμήν με την νοοτροπία του, αλλά το ξανασκέφτηκα και

αντιλήφθηκα την σοβαρότητα της καταστασης...

Τεσπα, προσωπικά δεν έχω ξαναδώσει αφορμή για καβγάδες και επειδή η συμμετοχή μου στο νόιζ μου έχει φανεί πολύ χρήσιμη και σκοπεύω να συνεχίσω να μαθαίνω από ανθρώπους που έχουν κάτι σοβαρό να πουν, δεν θα ξανα ασχοληθω με το εν λόγω άτομο.

Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα στο φόρουμ λόγω των πράξεών μου, αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω την γνώμη μου.

Jam House

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως οριζεται η 'καλη πράξη' οταν τα κριτηρια μας ειναι υποκειμενικα?

 

ενα απλο κριτηριο ειναι το εξης: οταν γινεται αυτη, να εχουμε ομορφα συναισθηματα, δηλ. ηρεμια, αγαπη κλπ

 

πολυ απλο και σοφο κριτηριο που οταν το διαβασα καπου μου εκανε αισθηση.

 

οπου πραξη, μπορει να ειναι και ενα ποστ σε ενα φορουμ, μια κουβεντα σε εναν ανθρωπο κλπ. δυσκολα πραγματα αυτα. ακατορθωτα δηλαδη αλλα , οσο μπορει ο καθενας μας

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε alekelis εάν έβρισες τον πρότοκολ με αφήνει παγερά αδιάφορο. ζήτα του συγγνώμη, κάνε ό,τι θες. εκεί όμως που κάποιος πολύ σοβαρός άνθρωπος και καθ' όλα ολιγόλογος και προσεκτικός κλειδώνεται υπάρχει πρόβλημα. ας έβγαινε δημοσίως πριν κλειδώσει να δηλώσει πως το κλείδωμα δεν αφορά όλους αλλά αυτόν που τον έβρισε και μόνο ή ας σβήνει τα υβριστικά σχόλια ή ας αφήσει εμάς να απαξιώσουμε τον υβριστή. κάτι απ' όλα αυτά.εθίγην λοιπόν εμμέσως και απαιτώ δημόσια μια "συγγνώμη". όσο αυτή δεν έρχεται -για το συγκεκριμένο και μόνο στο οποίο αναφέρομαι- η ΝΑΥΤΙΑ καλά κρατεί και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω κάτι; Αφού απευθύνεστε σε κάποιον mod συγκεκριμένα και αναφέρεστε σε κάτι που δεν αφορά τους υπόλοιπους εδώ μέσα, γιατί δε λύνετε τις διαφορές σας μέσω πμ; Τι χρωστάει ολόκληρο το φόρουμ να γίνεται μπάχαλο με τέτοιου είδους θέματα.....Τα έχουμε ξαναπεί, αν έχουμε προσωπικές αντιρρήσεις ή διαφωνίες με κάποιο μέλος υπάρχουν -δόξα τω Θεώ- τα πμ ώστε να λύνονται τα όποια προβλήματα. Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να κλειδώνουν threads εφόσον το κρίνουν απαραίτητο. Τώρα το αν γίνεται με δόλο προς κάποιον ή οτιδήποτε άλλο, ποσώς μας ενδιαφέρει ας πλακωθείτε με πμ.

 

Επιπλέον θεωρώ ότι το εν λόγω thread ορθώς κλειδώθηκε: Ξεκινάει ένα θέμα στο οποίο ένα μέλος επεμβαίνει ώστε να μάθει το νόημα του thread (το οποίο προσπαθούσα να βρω και εγώ αλλά το προσπερνώ) και ένα άλλο (μέλος) του λέει πως δε γ@μ@ει συχνά (ή μήπως όχι;) ενώ πιο κάτω ένα άλλο μέλος κάνει λόγο για στρατό κλπ επειδή έσβησε το παραπάνω μύνημα!!!

...και επειδή το άρθρο 5 το λέει σαφέστατα

5.Δεν επιτρέπονται κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικά σχόλια, αγενή και εριστικά μεταξύ των μελών.

ήρθε το λουκετάκι......

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου