Προς το περιεχόμενο

Συνεργασία Reason με Tracktion


fragile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δουλεύω εδώ και κάποιον καιρό με το Reason και σκέφτομαι να αγοράσω και το Tracktion 3 και να συνδέω τα δύο προγράμματα μέσω Rewire. Έχω λοιπόν να κάνω δύο ερωτήσεις: Από όσο πληροφορήθηκα στο επίσημο site το Tracktion διατίθεται σε τρείς εκδόσεις ( basic, project και ultimate ). Επειδή η ultimate edition είναι ακριβή για το πορτοφόλι μου θα ήθελα να ρωτήσω άν ξέρετε κατά πόσο οι άλλες δύο εκδόσεις υποστηρίζουν Rewire. Επίσης θα ήθελα να μάθω (από όσα μέλη του foroum γνωρίζουν ή έχουν την εμπειρία ) άν ο συνδυασμός - συνεργασία του Reason με το Tracktion είναι αποτελεσματικός χωρίς bugs και άλλα προβλήματα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που θα ενδιαφερθούν να απαντήσουν :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Φίλε,

το Tracktion 3 που θες να αγοράσεις, πράγματι περιέχει τη δυνατότητα Rewire και στα 3 "πακέτα" που δίνει η Mackie, επειδή απλά η έκδοση του Tracktion 3 είναι η Full .

Oυσιαστικά οι ακριβότερες εκδόσεις Project και Ultimate Bundle, το μόνο που σου δίνουν είναι κάποια VST με ήχους, που όμως είναι σε περιορισμένες εκδόσεις και που μάλλον ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ !

 

Προσοχή όμως : To Tracktion 3 , περιέχει την τελευταία έκδοση του Rewire.dll, οπότε καλύτερα για να είσαι σίγουρος, προχώρα στην τελευταία αναβάθμιση του Reason πρώτα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου