Προς το περιεχόμενο

ακουστικη μεχρι 200 ευρω.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενδιαφερομαι για μια ακουστικη μεχρι 200 ευρω .. δεν θελω να ξοδεψω περισσοτερα καθως την θελω για σκοπους οπως να την κουβαλαω παντα μαζι μου και απλα να παιζω οταν δεν μπορω να εχω την ηλεκτρικη κοντα μου!

 

αυτο που θα ηθελα ειναι καλης κατασκευης τωρα απο ηχο και παιξιμο για τα λεφτα που δινω μαλλον δεν τιθεται και μεγαλο θεμα.. μια προταση απο φιλο ηταν αυτη..

 

http://www.logothetismusic.gr/pages/product.asp?prID=495

 

 

επισης θα ηθελα να πω οτι δεν ενδιαφερομαι για παραγγελια απο το νετ. αν εχετε καποια αποψη γνωμη ευχαριστως να προτεινεται. 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα παιξει με taglewood και ο ηχος της ειναι πολυ μεταλλικος η κανω λαθος ??.. ειχα παιξει με μια της ταξης των 300ε. θα τις κοιταξω παντως.. ο τσιτιρηδης δεν τις εχει??(απορια απο που μπαινεις στο μαγαζι??)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικος πηρα την cort earth ground.. μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την τιμη και την αποδοση της. 205 αρχικη 170 τελικη!!  πολυ ωραια κιθαρα με ορεο μπρατσο και γεματο ηχο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου