Προς το περιεχόμενο

Mackie Tracktion 2


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή πολλές φορές έχουμε ασχοληθεί με νόμιμο/παράνομο software, ακριβές τιμές κλπ, θα πάρω το θάρος να αναφερθώ στο Tracktion 2 της Mackie, το οποίο αγόρασα από το internet πριν λίγες ημέρες. Το πρόγραμμα κάνει 100 ευρώ και είναι το καλύτερο sequencer που έχω δει ποτέ (και τα έχω δει μάλλον όλα εκτός από τα ProTools). H Mackie το σχεδίασε ώστε να έχει νόημα για τους μουσικούς, καθώς κάνεις τα πάντα από μία και μόνο οθόνη (πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε). Έρχεται με ένα κάρο χρήσιμα plug-ins. Το προτείνω ειδικά στον whitenoise, επειδή ξέρω ότι ψάχνει να βρει κάτι που να του ταιριάζει μετά το Logic.

 

Ο ήχος του είναι καλύτερος από το Nuendo 2 (για το 3 δεν είμαι σίγουρος), κάτι που επίσης πρέπει να ακούσετε για να το πιστέψετε. Δεν ξέρω αν θα έφθανα μέχρι το σημείο να κάνω τελική μίξη με αυτό ή mastering (παρότι τα εργαλεία είναι εκεί), καθώς κάτι πρέπει να κάνω και με το Samplitude το οποίο αγόρασα πριν τέσσερις μήνες, αλλά όσον αφορά τη διαδικασία της σύνθεσης και του editing, όλα τα άλλα με αφήνουν πλέον αδιάφορο.

 

Μην το δείτε αυτό το post σαν διαφήμιση (η μόνη ελληνική αντιπροσωπεία με την οποία έχω καλές σχέσεις ΔΕΝ εισάγει το Tracκtion). Δείτε το σαν ενθάρρυνση για επαφή με κάτι καλό και σαν δικαίωση του akisd28 ο οποίος μας είχε ενημερώσει για αυτό το προϊόν πριν μερικούς μήνες. Επίσης δείτε το σαν ευκαιρία για νομιμοποίηση του λογισμικού σας. Κυρίως μην με πιστεύετε χωρίς κρίση: το demo του είναι διαθέσιμο για όλους από το site της Mackie.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου