Ringo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Χθές αγόρασα το πρώτο μου λαμπάτο και σήμερα που τον έβαλα να παίξω παρατήρησα οτι κάνει ενα μικρό θόρυβο. Αυτό γίνεται γενικά με τους λαμπάτους ή είναι πρόβλημα του ενισχυτή? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Τον κάνει και όταν είναι ζεστός και χωρίς κανένα σήμα (κιθάρα) επάνω του; Φύσημα ή βόμβος; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Απολυτα φυσιολογικο ειναι να εχεις καποιο θορυβο (noise floor) ;) (ο οποιος φυσικα οταν παιζεις δεν ακουγεται),που να προσθεσεις και πεταλια,εφε το noise floor θα αυξηθει ακομα περισσοτερο,μη σκας απο το noise floor του Hendrix χαμηλοτερο θα ειναι.. ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ringo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Τον κάνει και όταν είναι ζεστός και χωρίς κανένα σήμα (κιθάρα) επάνω του; Φύσημα ή βόμβος; Τι ακριβώς εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Γενικα μη πολυσκας,αν και θα μας βοηθουσες ιδιαιτερα αν μας ελεγες και ΤΙ ενισχυτη αγορασες . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ringo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Ένα Blackstar Artisan 30H και μια καμπινα Blackstar 2x12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 1) Αν έχει ζεσταθεί ο ενισχυτής και δεν έχεις συνδεδεμένη την κιθάρα (ή άλλα πετάλια) συνεχίζει να κάνει τον θόρυβο ; 2) Ο θόρυβος είναι χχσσσσσ ή ζζζζζζζζζζζζζ ; 3) Λάμπα είναι, ζωντανή είναι, το κατιτίς της θα το έχει. Μην πολυχολοσκας για μικροθόρυβο. 4) Σόρρυ για το σχόλιο (και θα πέσουν να με φάνε), αλλά πήγες χωρίς να ξέρεις από λάμπες κατευθείαν στο €1,5Κ βρε παιδί μου κι εσύ; Από εδώ; Τον άκουσες πριν τον πάρεις; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Ολοι οι λαμπάτοι που έχω βγάζουν ενα μικρό θάρυβο. Ο μοναδικός που δεν βγάζει είναι ο rivera 30/12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ringo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 1) Όχι έτσι δεν κάνει θόρυβο 2) Είναι ζζζζζζζ 3) Βασικά είμαι της άποψης ότι αν πάρεις κάτι καλό το κρατάς για πολύ καιρό. Τον αγόρασα απο το εξωτερικό επειδή μου ήρθε πιο φτηνά και είχα διαβασει κριτικές και τον ειχα ακουσει στο internet. Παντος εχει φανταστικα καθαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Είναι η στρατοτελεκάστερ σου που παίζει με μονούς αθωράκιστους. ;) Μεγειές....... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση