xrusopsaro Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 παιδια προσπαθω να αγωράσω από το dv247 με prepaid απο τράπεζα κύπρου και δεν γίνεται μου λενε paiment faild αλλά είμαι σίγουρος οτι τα κάνω όλα σωστά εχεισ κανεισ ιδέα? http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε με Alpha και θα δείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickgeo Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 σε παλαιότερη αγορά με prepaid της eurobank είχα το ίδιο πρόβλημα γιατί δεν έβαζα τα απολύτως ακριβή στοιχεία που είχα δηλώσει στην κάρτα (όνομα, διεύθυνση κλπ). με μικρές διαφορές (πχ nikos αντί nikolaos) μπορεί να μην επιτραπεί η πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 nickgeo έχεις δίκιο ολοκλήρωσα την συναλαγή ευχαριστώ πολύ παιδιά http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 σε παλαιότερη αγορά με prepaid της eurobank είχα το ίδιο πρόβλημα γιατί δεν έβαζα τα απολύτως ακριβή στοιχεία που είχα δηλώσει στην κάρτα (όνομα, διεύθυνση κλπ). με μικρές διαφορές (πχ nikos αντί nikolaos) μπορεί να μην επιτραπεί η πληρωμή. :) Αυτό ρε συ δεν είναι μικρή διαφορά :) Είναι τελείως άλλο όνομα αν δεν είσαι έλληνας ώστε να καταλαβαίνεις τι παίζει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickgeo Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 το κακό με τις prepaid είναι ότι δεν σου έρχεται κάθε μήνα η αναφορά με τις κινήσεις, όπου μπορείς να βρεις και τα ακριβή στοιχεία που έχεις δηλώσει. και επειδή οι περισσότεροι δουλεύουμε με πάνω από μία κάρτες και συνήθως με πάνω από μία τράπεζες είναι φυσικό καμιά φορά να ξεχνάς κάτι. εγώ συγκεκριμένα έχω δηλώσει σε κάρτες 3 διαφορετικές διευθύνσεις (κατοικία, πατρικό, δουλειά), οπότε άντε να θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 το κακό με τις prepaid είναι ότι δεν σου έρχεται κάθε μήνα η αναφορά με τις κινήσεις, όπου μπορείς να βρεις και τα ακριβή στοιχεία που έχεις δηλώσει. και επειδή οι περισσότεροι δουλεύουμε με πάνω από μία κάρτες και συνήθως με πάνω από μία τράπεζες είναι φυσικό καμιά φορά να ξεχνάς κάτι. εγώ συγκεκριμένα έχω δηλώσει σε κάρτες 3 διαφορετικές διευθύνσεις (κατοικία, πατρικό, δουλειά), οπότε άντε να θυμάμαι. Αlpha όποτε ψωνίζω εχω σπίτι αμέσως χαρτί με την κίνηση.Κάπου κανεις λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickgeo Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Αlpha όποτε ψωνίζω εχω σπίτι αμέσως χαρτί με την κίνηση.Κάπου κανεις λάθος Δεν ξέρω για την Αλφα, πάντως η prepaid της eurobank δεν σου στέλνει κατάσταση αγορών. Αν θες να δεις τι έχεις πρέπει να πας στο υποκατάστημα και σου λέει ο υπάλληλος τι κινήσεις έχουν γίνει. Αν σε γνωρίζει στο δείχνει και στην οθόνη αλλά δεν στο εκτυπώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Trigga για ποιά alpha λες? Συγκεκριμένη κάρτα εννοώ. Είπα επιτέλους να βγάλω μια κι εγώ, αλλά έχω χαθεί με όλες τις τράπεζες, όλους τους όρους κλπ. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση