molinga Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 γεια σας,ειπα και εγω να ανεβασω ενα κλιπακι cubase sx3 ibanez rg 548 line 6 pod floor e-mu tracker pre περιμενω σχολια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 ωραιο παιξιμο και ωραιος ηχος ......εμενα μου αρεσε πολυ .....μπραβο......δεν μας δινεις και το backing εαν μπορεις γιατι ειναι πολυ ωραιο? ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Το βρήκα πολύ καλό. Μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 ΑΧ ΝΑΙΙΙΙ ΤΟ θέλω πολύ αυτο το backing track το έψαχνα εδω και πολύ καιρό αν δεν σου είναι κόπος ανέβασε το και άν έχεις κι αλλα govan ανέβασέ τα κι αυτα χαχα ;D ωραίο το παίξιμο σου govanizei αρκετά μπράβο λίγο τις καταλήξεις στο phrasing προσεχε The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 πολυ ωραιο...αλλα δωστο και σε εμας το τρακ να το μελετησουμε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 πολυ ωραιος φιλε! κ απο ηχο κ απο παιξιμο! εχει καποια μικρα λαθακια κ καποια Bend που φευγουν αλλα με λιγο περισσοτερη προσοχη θα εξαφανιστουν! ;) το τρακ θα μας το δωσεις? A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση