ignantios Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 καλησπερα! ξερετε που μπορω να προμηθευτω τους tex mex special εδω στη ΕΛΛΑΔΑ ?......ευχαριστω πολυ!!!! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Από τα καταστήματα... ::) Αθήνα, Θεσ/νικη, Πάτρα, Ρόδο, ...που είσαι; Οσοι έχουν Fender έχουν ή μπορούν να τους παραγγείλουν από τον αντιπρόσωπο. Στην Αθήνα το Guitar Store, ο Καγμάκης, o Δήμου, ο Βαρβαντάκης... κ.α. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 σορρυ ηταν λιγο ακυρη η ερωτηση.....εχεις δικιο!!!! Πηρα σημερα μια classic player strat αυτην ... http://www.thomann.de/gr/fender_50s_classic_player_strat_mn2sb.htm αλλα πριν την αγορασω τα παιδια μου εδωσαν και επαιξα με αυτην http://www.thomann.de/gr/fender_road_worn_50_stratocaster_2ts.htm και η διαφορα στον ηχο ηταν η μερα με την νυχτα υπερ της δευτερης......απο σκασιμο δε.....η δευτερη εσκαβε κυριολεκτικα....και επειδη ειδα οτι διαφερουν ως προς τους μαγνητες μιας και η δευτερη φοραει τους tex mex.....σκεφτηκα να βαλω αυτους τους μαγνητες και στη δικη μου ....Εγω επαθα πλακα με τον ηχο.Τα παιδια μου ειπαν οτι παιζει ρολο και το νιτρο που εχει επανω ....ξερει κανεις να μου πει κατι παραπανω ....?εαν δλδ αλλαζοντας τους μαγνητες θα πλησιασω τον ηχο της δευτερης που κυριολεκτικα επαθα πλακα?ευχαριστω YAMETH για την απαντηση!!! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Αν σου άρεσε ο ήχος... τότε σίγουρα θα τον πετύχεις με τους σχετικούς μαγνήτες. Κοίταξε και το σχετικό θεματάκι μεταξύ πολλών άλλων γι αυτούς τους μαγνήτες. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 To 80% του ήχου (ίσως και παραπάνω; ) είναι οι μαγνήτες, οπότε, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να πλησιάσεις τον ήχο μιας οποιασδήποτε κιθάρας, είναι να φορέσεις τους μαγνήτες που φοράει αυτή... Εννοείται ότι ένα μεγάλο ποσοστό του ήχου επηρρεάζεται από το νίτρο, γύρω στα 0,001%, οπότε δεν θα έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο ήχο... ;D ;D ;D Άντε, καλόπαιχτη και καλόπαιχτοι... ;) Είχε κάνει ο μπος ένα κλιπάκι εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=156582.0 Ρίξε ένα άκουσμα (αν και σε κόβω κατασταλαγμένο)... Εδιτ: Yameth, γράφεις πιο γρήγορα από εμένα, και μου κλέβεις τη δόξα, μπαγάσα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 ΤΕΧ ΜΕΧ με τα χιλια το ακουσα.....εχω αρρωστησει λεμε......αυτο λειπει μονο και μετα ...τελος...αρρωστια λεμε αυτο ειναι φεντεριλα :P RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Άντε, καλόπαιχτη και καλόπαιχτοι... ;) να εισαι καλα...ευχαριστω πολυ....!!!! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση