Προς το περιεχόμενο

Tremolo Stabilizers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί χωρίς βέβαια να απαντηθούν κάποια βασικά ερωτήματα.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=1089.0

Θα ήθελα λοιπόν με κάποιο τρόπο να επενέρχεται το τρέμολο μου, στην strat  που έχω, στην ακριβή θέση που έχει ρυθμιστεί σαν floating ώστε να μην έχω πρόβλημα με μικροξεκουρδίσματα (παρακουρδίσματα κανα-δυο μοριάκια για την ακρίβεια στην Σολ και Σι χορδή). Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι χορδές δεν σκαλώνουν στο nut και με μια γρήγορή ματιά σε Youtube και σε άλλα forums παρατήρησα ότι πολύς κόσμος παιδεύεται με αυτό το φαινόμενο. Οι χορδές επίσης είναι πολύ καλα περασμένες αφού δεν ξεκουρδίζουν ούτε με σηκώματα 2 τονων. Μάλλον έχει να κάνει με την σταθερότητα του τρεμόλου και στο πως επανέρχεται μετά το dive. Τα μικροξεκουρδίσματα αυτά τα παρατηρώ με κουρδηστήρι αφού χωρίς αυτό παίζει να περάσουν απαρατήρητα.

Θα βοηθούσε λοιπόν το Hipshot ή το Tremol-no?? Κάνουν την ίδια δουλειά?? Προτείνετε κάτι άλλο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η απάντηση στο ερώτημα σου είναι μια

καλό setup

και αυτά που λες (Tremol-No κ.λ.π.) είναι για να μην έχει floating tremolo

να τα ελατύρια έχουν τη σωστή τάση τότε έχεις πρόβλημα στο nut

αν δεν συμβαίνει ούτε αυτό τότε πάρε μια κιθάρα με floyd rose που

λοκάρει ή βάλε locking κλειδιά

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου