Προς το περιεχόμενο

Vote for us please!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες!

 

Ανοίγω αυτό το thread για να ζητήσω την υποστήριξή σας για τη μπάντα που παίζω! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ψηφίσετε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον διαγωνισμό του Νάκα!

 

Η διαδικασία είναι απλή! Απλά πατάτε το κουμπί "ψηφίζω" και δίνεται το e-mail σας για να σας στείλουν ένα link το οποίο θα πατήσετε για να ενεργοποιηθεί η ψήφος σας! Αν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμό mail, παρακαλούμε να μας ψηφίσετε κι άλλο!

 

Λεγόμαστε BUDUADOS και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας! Ορίστε και το link για να ψηφίσετε: http://nireas.nakas.gr/Bandfestival/default.asp?static=11&id=126

 

                                                                  Ευχαριστώ πολύ,

                                                                              Νικηφόρος ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Νικηφόρε, αρχικά να σου ευχηθώ καλή επιτυχία σχετικά με τον διαγωνισμό, έχω περάσει από παρόμοια κατάσταση και ξέρω τη φάση στην οποία βρίσκεστε.

Είναι όμως η πολλοστή φορά κατά την οποία υπάρχει αίτημα από κάποιο μέλος να ψηφίσουμε τη δουλειά του για να διακριθεί σε κάποιον διαγωνισμό. Και μάλιστα εσύ το εξέφρασες και εντελώς απροκάλυπτα, οι προηγούμενοι προσπάθησαν να "απενοχοποιήσουν" κάπως το αίτημά τους.

 

Το ζήτημα είναι ότι το Noiz ΔΕΝ είναι μέσο διάκρισης σε διαγωνισμούς. Ούτε υπάρχει νόημα στο να πεις "ψηφίστε μας για να κερδίσουμε", απλά και ξερά. Οι άλλοι που ενδεχομένως δεν προσπαθούν να κερδίσουν ψήφους με πλάγιες μεθόδους τί είναι; Ηλίθιοι, τεμπέληδες ή δεν θέλουν να κερδίσουν κι αυτοί;

 

Για να μην το κουράζω, έσβησα το δεύτερο thread που άνοιξες για τον ίδιο λόγο (να μην επαναληφθεί παρακαλώ) και για να μην πεις ότι τους άλλους τους αφήσαμε να ψηφοθηρίσουν, δεν θα διαγράψω το συγκεκριμένο.

Αλλά δεσμεύομαι ότι στην επόμενη έκκληση για προεκλογική στήριξη, θα πέσει τσεκούρωμα. Ευχαριστώ!

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yποστηριζω απεριοριστα το παραπανω ποστ.

Καποτε ,με ειχε στεναχωρησει η κοινωνικη πραγματικοτητα οτι υπαρχουν νεες(?)  προσπαθειες στη μουσικη σκηνη που μεσα απο το ιντερνετ παρακαλανε να ακουστουν (σας παρακαλω ακουστε μας και γραψτε κανενα σχολιο).Η νεα μοδα να ψηφισουμε γιατι "χρειαζονται τη βοηθεια μας" ή "ειναι απολυτη αναγκη" ξεπερναει καθε οριο ακαλαισθησιας για το προσωπικο μου γουστο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1. Στην αρχή παρακαλάς για ψήφο, μετά παρακαλάς για ρουσφέτι, παρακαλάς, παρακαλάς, παρακαλάς.

 

Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.

I can actually hear difference between neck joints.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λεγόμαστε BUDUADOS και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας!

 

Τετοια δραματικη εκκληση για στηριξη, μονο στην μητερα ολων των τηλεψηφοφοριων εχω δει (Προδρομος εναντιον του Τσακα, τελικος Bigbrother I! Εγω ψηφισα Τσακα).

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ ρε παιδιά! γιατί να ντρέπομαι να ανακοινώνω την ανάγκη για ψήφους? απ την στιγμή που έτσι κι αλλιώς ο καλύτερος θα νικήσει κι όχι αυτός με τις περισσότερες ψήφους! Απλά διαφωνώ με το σύστημα ψήφων γιατί  δεν  θα έπρεπε να λέει τίποτα για μια μπάντα το πόσες ψήφους έχει αλλά το πώς παίζει! και γιαυτό προσπαθώ απλά να μας δώσω την ευκαιρία να παίξουμε για να φανεί εκεί αν έχουμε αξία ή όχι.. και εννοείται αν δεν σας αρέσουν τα κομμάτια δεν ψηφίζετε..

τεσπα.. ζητώ συγγνώμη για το όλο θέμα.. κι αν θέλετε διαγράψτε το.. καλύτερα για όλους θα είναι! :-\

 

έδιτας:

όταν λέω ότι δεν έχει σημασία το πόσες ψήφους έχει μια μπάντα, το λέω έχοντας σαν δεδομένο ότι οι περισσότεροι παίζουν με τσατσιές κι ότι αμφιβάλλω αν υπάρχουν 5 άτομα σε όλη την Ελλάδα που ψήφισαν με ειλικρίνεια κι όχι επειδή ήταν φίλοι του κιθαρίστα ή του τραγουδιστή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου