gregg Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Μεταμεσονυχτιο clipακι παρεα με μια esp, το cubase και μερικα εφφε. :) Καλη ακροαση :) :) http://www.box.net/shared/nq0sfajujo just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 πολυ ομορφο ;D ;D μου θυμιζει κατι απο petrucci ..αλλα δεν θυμαμαι τι. :P υπεροχο !! ;D Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 ωραια προσπαθεια μερικα bend μου ακουστηκαν λιγο εκτος και σε ενα σημειο που δεν παιζεις ''πολυ'' μου φανηκε σαν να το ψαχνεις εκεινη την ωρα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 πολυ ομορφο ;D ;D μου θυμιζει κατι απο petrucci ..αλλα δεν θυμαμαι τι. :P υπεροχο !! ;D Thanks φιλε μου :) ωραια προσπαθεια μερικα bend μου ακουστηκαν λιγο εκτος και σε ενα σημειο που δεν παιζεις ''πολυ'' μου φανηκε σαν να το ψαχνεις εκεινη την ωρα :) Σ'ευχαριστω για την απαντηση. :) Καποια bends ισως να μου ξεφυγαν :) Στο σημειο που φαινεται σαν μην παιζω εχει solo απο το backing track ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 α οκ δεν το ακουσα ..ειχα χαμηλη ενταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση