ffmakis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Μόλις πήρα τον Boogie Mark 3 & την Ibanez Artist με μαγνήτες WCR Η ηχογράφηση είναι πρόχειρη με το Palmer speaker emulator. Ελπίζω να σας αρέσει ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Φωτογραφίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Τελικά σε ψυχολόγησα... Είσαι επιδειξίας... :D :D Άντε μεγειές ρε... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ το βρήκες ;D ;D Στην συνέχεια C.A.E 3+ SE ibanez Artist κανάλι 1 με το gain στο 6, Palmer-Motu -PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 C.Α.Ε -Ibanez,στο κανάλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Και τελευταίο το Chanel 3 με το gain στο 4 Είμαι ο Μάκης & τελείωσα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Για τον φίλο μου studio,πού δεν γουστάρει τις ibanez ;) Ibanez Artist-Vox Ac-50-maxon dist- sm57-Ivory 5150-ensoniq dp-4 -motu 896-Pc H Ibanez φοράει μαγνήτες & ποντεσιόμετρα Wcr Godwood. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Bρε κύριε Μάκη, πήρατε τελικά Μάρκο και πετύχατε τον... χειρότερο! Ψάξτε έναν Ι, έναν ΙΙa ή ΙΙb για τα απόλυτα καθαρά και gain Santana, ή ΙΙc+ ή ΙV (με το κατάλληλο stripe) για gain Metallica κλπ... Επίσης, η άποψή μου είναι ότι κανένα speaker simulator/DI κλπ δεν πρόκειται να συλλάβει τη μαγεία του ήχου ενός καλού Μάρκου (ή οποιασδήποτε κιθάρας & ενισχυτή-κόσμημα σαν και αυτά που έχετε). Επενδύστε σε ένα ωραίο ribbon (πχ. Royer R121) και ένα ωραίο preamp που να του ταιριάζει (πχ. UA 2-610), βάλτε λίγο volume (ΛΙΓΟ, δεν είναι ανάγκη να ξεσηκώσετε την πολυκατοικία) και ξεχάστε τα Palmer κλπ. Επίσης, είδα στις αγγελίες ότι πουλάτε και αυτόν που είχατε ξετρελαθεί με το καθαρό του, τον 50ρη Vox. Γιατί δεν τον κρατήσατε αφού σας άρεσε τόσο πολύ; Eσείς ουσιαστικά δεν έχετε συλλογή αλλά κέντρο διερχομένων-τράνζιτ... ;D ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Bρε κύριε Μάκη, πήρατε τελικά Μάρκο και πετύχατε τον... χειρότερο οχι ρε chief ,μαμαει ο Mark 3,εχει και εκπληκτικα καθαρα και ωραια βρωμικα (για αυτα τα ...παλιακα που αρεσουν στον Μακη ;D ),Μακη αν τον βαρεθεις τον παιρνω εγω,ενας Μαρκ δεν μου φτανει.... :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 οχι ρε chief ,μαμαει ο Mark 3 Εμ καλά, εννοείται, Μάρκος είναι!!! ;D Έχει ένα κάποιο στάτους, πώς να το κάνουμε; :D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση