Προς το περιεχόμενο

Yamaha Motif Es Rack


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω σε λίγο καιρό το motif es rack, ήθελα λοιπόν να ρωτήσω σε τι τιμές παίζει μεταχειρισμένο και πόσα αξίζει να δώσω(και αν αξίζει μια τέτοια αγορά). Βασικά δεν με ενδιαφέρουν οι λειτουργείες sampler κλπ που έχει το keyboard motif καθώς το θέλω μόνο για τους ήχους και θα ηχογραφώ σε pc. Ευχαριστώ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ακόμη ερώτηση. Είχα ακούσει για ένα μηχάνημα που είναι rack και συνδεεις σε αυτό όλα τα rack και με ένα keyboard τα ελέγχεις. Εχει διακοπτες και ενεργοποιείς ποιο θες να παιζει. Πως λέγεται ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιο και να ναι αυτο το μηχανημα δεν αξίζει να το παρεις πιστευω. Συνδεεις σε σειρα με midi ολα σου τα synths και τα επιλεγεις με midi channel απο το keyboard σου. Πχ motif ch.1, Triton Ch2 κτλ.

 

Ή ενα μικτη και mute/ξεmute, αναλογα με ποιο θες να παίξεις :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ καλο το motif es rack...με λιγα παραπανω περνεις το XS Rack..καινουρια και τα 2 ειναι στα 1340€...και το ES rack το ειχανε τοσο γιατι ειναι με υποδοχη για επεκτασεις κτλ..ετσι η τιμη εμεινε ιδια (σε στοκ)

καλυτερα το XSrack...

τωρα οσο αφωρα αμα αξιζει η αγορα ειναι καθαρα στο αμα εσενα σε εξυπηρετει και το γουσταρεις..αμα ο φιλος μου παραπανω δεν το χρειαζεται..αφορα αυτονα και μονο..δεν βλεπω να μη του αρεσει το motif αλλα η ιδεα του ρακ...κάτι που εσενα ομως αρεσει και θελεις..

ααα...απο οτι καταλαβα για midi box μιλας...καλο ειναι αλλα πιο πολυ αμα εχεις πολλα keys σε live σε 1 sequencer...αρα ουτε για ναι παιζεις κανει..παρα μονο με seq.αμα εχει 2 keys και 1 rack μια χαρα ειναι..με το ρακ σε ενα απο τα δυο.για να βαλεις ομως το motif rack σε mother keyboard..ασε καλυτερα..δυσκολα τα πραγματα,θα χασεις λιγο την μπαλα,τωτε παρε το yamaha mo6 με 600-700€ μεταχειρησμενο..η κοντα στα 1000€ καινουριο..με ιδιες δυνατοτητες με το rack..και μαλιστα θα εχεις ενα sequencer προθυμο με 226.000 νοτες χωριτηκοτητα...αααα...και με 10 κιλα μονο σε βαρος..εγω με το motif es7 με τα 20 κιλα μου κοβεται η μεση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά ευχαριστώ για τις γνώμες. Φίλε Νίκο δεν σκέφτομαι να πάρω το MO6 καθώς δεν θέλω να πάρω keyboard αλλά rack. Έχω ήδη ένα Ensoniq TS-10 (Keyboard 1) και θα αγοράσω σε λίγο καιρό ένα Cme Uf70 ή οποιοδήποτε άλλο midi keyboard 76αρι. (το sequencer δεν με νοιάζει καθώς θα ηχογραφώ με nuendo). Σκεφτόμουν το es γιατί από ήχος σκίζει και εκτός αυτού μεταχειρισμένο θα το βρω σε καλή τιμή. Αλήθεια σε τι τιμές παίζει μεταχειρισμένο? Αξίζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί θέλεις τόσο πολύ το rack?  Συμφωνώ με τον προηγούμενο φίλο για το Mo6. Θα κερδίσεις πολλά περισσότερα. Από την άλλη αν είναι να πάρεις το UF70 (που είναι αρκετά μεγάλο και βαρύ) γιατί δεν παίρνεις μια και καλή το Μο8 που τα έχει όλα. Το έχω 2 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος. Αν δεν ήταν να φύγω, δε θα το έδινα. Αν σε ενδιαφέρει, ρίξε μια ματιά στις αγγελίες.

 

Χωρίς να θέλω να σε ενοχλήσω, νομίζω ότι τα rack είναι μόνο για μέσα, για στούντιο. Έξω δε βολεύουν (βλέπε καλώδια, τροφοδοσίες κλπ.). Έξω προτιμώ λύσεις "όλα σε ένα", "όσο λιγότερα τόσο καλύτερα".

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα το rack εγώ το θέλω γιατί θα φτιάξω studio και εκτός αυτού δεν θέλω να αγοράσω το motif καινούριο σαν rack αλλά μεταχειρισμένο για αυτό ρωτάω τιμές κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το Μο6/8 εχουν ΑΚΡΙΒΟΣ...τα ιδια χαρακτηρηστικα με το motif es..εκτος sampler και επεκτασεις plugin board kai τετοια..175mb rom...εκτος το motif rack που ειναι το motif classic σε rack,που εχει λιγοτερος ηχους και rom που αμα εχει μικροτερη rom θα εχει μικροτερη γκαμα ηχων και ποιοτητας σιγουρα.

το XS Rack ειναι πανω απο το διπλασιο σε rom και ηχους και σε ποιοτητα ηχων και arpezio..600€ νομιζω ειναι καλα για το es rack.οσο το mo6 μεταχειρησμενο..και το xs rack με 800€ ισως(απο Ελλαδα) απο ebay 300€ to es rack και 500€ to XS RACK...

κοιτα εχω και τα 2...motif es7 και motif xs8...παρολο που εχω πολλα synth...θα παρω rack μονο αμα δεν εχω χωρο..νομιζω οτι καλυτερα το mo6 να παρεις και οχι rack με mother keyboard,εκτος αμα πνιγεσαι απο πληκτρα γυρο σου...ασε που δεν εχεις τον πληρη ελεγγχο με rack..δεν σε καταλαβαινω να παρεις rack.και αν για λογο χρηματων ειναι στα ιδια λεφτα με το mo6 που εχεις ελεγχο remote control το nuendo απο το Mo6/8 και μεγαλητερη οθονη και knobs για φιλτρα για realtime,εκτος αμα ηθελες να παρεις rack το XS Rack που εχει τα knobs(στα λεφτα του mo6 μεταχειρησμενο)και θα εχεις οτι καλυτερο απο την yamaha σε rack αναγκαστηκά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου