Προς το περιεχόμενο

Ibanez RGT220A


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου έχεις χάσει λίγο την μπάλα ή μου φένεται ? Ότι και να σου πούμε πρέπει να ακούσεις και να δοκιμάσεις μόνος σου. Αυτό που είναι καλό για μένα δεν σημαίνει ότι είναι και για σένα...  Σαν κιθάρα (αν και δεν την ΄΄εχω ακούσει ποτέ) πρέπει να είναι καλή γιατί όσες Ibanez έχω δεί είναι τίμιες για τα χρήματα που δίνει κάποιος. Και αν σκεφτείς ότι είναι ποιο φτηνές στην Ελλάδα από την Γερμανία ( Τhomann ) ναι είναι μια πολύ καλή αγορά. Αλλά πρώτα να την ακούσεις.

lues Legend

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Φίλε μου έχεις χάσει λίγο την μπάλα ή μου φένεται ?"

LOL

φιλε γιωργο, σου προτεινω για τελευταια φορα να πας στο ζοζεφ κσι να ακουσεις την EBMM John Petrucci με συστημα piezo.

ολες τις κιθαρες που εχεις αναφερει σε αλλα posts πιστευω οτι τις καλυπτει τοσο ηχητικα οσο και ποιοτικα (απο θεμα κατασκευης)

Ε = mc^2 = Fb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρωταω γιατι τελικα αυτη αποφασισα να παρω....ειναι οτι πρεπει για τα ευαισθητα χερια μου μετα την τενοντιτιδα που περασα.....Απλα ρωταω τη γνωμη σας για την εν λογω κιθαρα μιας και ειναι τελικη μου επιλογη...Δεν νομιζω να ειναι τοσο κακο αυτο....Μην αρπαζεστε...Δεν ειναι σωστο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι Ibanez έχουν γενικώς λεπτά μπράτσα και με ένα καλό setup γίνονται πολύ "γρήγορες".

Για πολλούς όμως το λεπτό μπράτσο είναι πιο κουραστικό απο ένα τύπου Fender. Εξαρτάται βέβαια απο το στυλ παιξίματος, τα δάχτυλα και άλλα σχετικά.

 

Εγω πιστεύω οτι η Ibanez βγάζει εξαιρετικές κιθάρες και μπάσσα. Εχω μια Jem 10 χρόνια και ένα άταστο 25 χρόνια και δεν έχουν παρουσιάσει κανένα κατασκευαστικό πρόβλημα έξω απο τα αναμενόμενα λόγω χρόνου. Ιδιαίτερα ότι έχει τον χαρακτηρισμό prestige είναι πολύ καλό.

 

Απο εκει και πέρα αμα σου αρέσει ... πάρτην.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε lynch ως κατοχος ibanez αν κ διαφορετικου μοντελου απο αυτο που θες, μπορω να πω οτι ειναι η κιθαρα πυραυλος!!!Οντως το μπρατσο ειναιν πιο λεπτο απο τις αλλες αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου!!Πολυ καλα ζυγισμενη,με απιστευτη ταστιερα, ελαφρια κ με μια αλλαγη στους μαγνητες εγινε...πυ πυ πυραυλος!!

f you don't want it you won't  do it

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδα καλά; Είναι το μοντέλο που ο Θωμάς κοστολογεί 1699 γιούρια;

 

Πόσο κάνει στα μέρη μας;

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιπου 1800 κανει στα μερη μας...!Παντος εγω θα σου προτεινα να παρεις μια esp με χιλια!!Ειναι σαφως καλυτερη απο την Ibanez σε αυτα τα λεφτα,ενω γενικα οι Ibanez ειναι ποιοτηκες για τα λεφτα τους,οταν μιλαμε για τοσα λεφτα ειναι πλεον χαζο να μην παρεις μια ESP Ηοrizon II για παραδειγμα που θα ειναι και αυτη neck-thru και θα εχει πανω και emg και&original floyd rose και το κυριοτερο απ'ολα θα ειναι και ESP!!!em.icon.smile.png......Eλπιζω να συμφωνειτε μαζι μου.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου