Προς το περιεχόμενο

EBAY HELP!


takis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγορασα μια κεφαλη fender bandmaster του 65 και εχω μια απορια ως προς τον τροπο πληρωμης...ο τυπος μου ειπε τα παρακατω:

 

"You can go to a bank and wire the money to

me, Ask the bank about western union it is easy. or

send me a money order or cashier check."

 

ποιος απο τους παραπανω τροπους θα ηταν ο καλυτερος για εμενα και ο πιο ασφαλης;απο αμερικη θα ερθει.

 

πληροφοριακα τον πηρα 426$ και ειναι ολα original απο το 65 πανω του.τωρα δεν ξερω βεβαια ποσο θα μου κοστισει συνολικα.με ρωτησε αν θελω να το ασφαλισει και περιμενω απαντηση να μου πει ποσο θα μου κοστισει εξτρα αυτη η ασφαλιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θυμάμαι απο κάπου(μπορεί να ήταν και εδώ στο Noiz) ότι αυτή η Western Union δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει.Μπορεί να κάνω και λάθος

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η western union ειναι ο χειροτερος τροπος για να στειλεις χρηματα και ο πλεον ασυμφορος(και λιγοτερο ασφαλης) λογω προμηθειας για μεγαλα ποσα. Πας σε ταχυδρομειο λες το ονομα αυτου που θελεις να παρει τα χρηματα σου δινουν ενα κωδικο και ΑΜΕΣΑ με τον κωδικο αυτο μπορει ο αλλος να παρει τα χρηματα.

Απο τους αλλους τροπους που σου ειπε εγω θα προτιμουσα bank wire transfer. Απο την τραπεζα που διαθετεις λογαριασμο και αφου σου πει ο πωλητης τα στοιχεια του τραπεζικου του λογ/σμου(swift codes κ.λ.π) και με 20€ προμηθεια της τραπεζας και 5-8 μερες αναμονης τα $ φτανουν σε αυτον.

Κανε καποια στιγμη paypal ειναι το καλυτερο, το γρηγοροτερο και το ασφαλεστερο ειδικα με τα προγραμματα που εχει βγαλει τωρα για αποζημιωσεις μεχρι 1000$ (500€ για Ευρωπη) σε περιπτωση fraud. Εγω στη θεση σου θα τον ρωταγα αν μπορει να περιμενει να κανεις signup στο paypal με μια visa electron και αφου σου ερθει ο τετραψηφιος κωδικος(κανει γυρω στις 4-5 μερες αφου βγαλεις τη καρτα, αν πας στη τραπεζα και τους τον ζητησεις αντι να περιμενεις το ενημερωτικο) ωστε να μπορεις να κανεις συναλλαγες ανω των 100€ να του τα στειλεις μεσω paypal. Εγω ετσι το εκανα οταν πηρα μια hamer απο Γαλλια και εκτοτε paypal και αγιος ο θεος.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μωρε εχω Paypal αλλα αυτος ο παπαρης δεν θελει ετσι.

μου ειπε οτι μπορω μονο με αυτους τους τροπους που εγραψα&πιο πανω.γενικα παντα με Paypal αγοραζω.

Υ.Γ.ντροπη σου να δω την καινουρια σου κιθαρα απο..αλλη σελιδα στο ιντερνετ...χεχεem.icon.bigsmile.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eπιταγη μην στείλης ΠΟΤΕ γιατι θελει τουλαχιστον 15-30 ημερες να "καθαρισει" & μαλλον θα τον σκισουνε στις προμηθειες.

 

Η western union ειναι η πιο γρηγορη & ασφαλης λυση (προκειται για τον μεγαλυτερο παγκοσμιως οργανισμο εμβασματων) ομως δυστυχως για την Ελλαδα χωνουν ΤΡΕΛΛΕΣ προμηθειες (κατι που δεν συμβαινει στις ΗΠΑ)

 

Στειλε τα με εμβασμα απο ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΡΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (η ανοιξε εναν) για να πληρωσεις μικροτερη προμηθεια (η καλυτερη ειναι η NOVABANK η οποια χρεωνει μονο 10 ευρω ελαχιστη προμηθεια αποστολης & τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εξοδα που χρεωνει ο ανταποκριτης & η αμερικανικη τραπεζα τα οποια θα ειναι το λιγοτερο αλλα 5 αλλα για πολλες αμερικανικες τραπεζες & λογω της μετατροπης του νομισματος μπορει να φτασουν και τα 35 ευρω....γενικα οσο πιο...αγνωστη & μικρη ειναι η τραπεζα που θα τα στειλεις τοσο περισσοτερα θα πληρωσεις... )

 

Φροντισε οπωσδηποτε να σου στειλει το σωστο IBAN (international banking account nr) του & το swift nr της τραπεζας του αλλα & το BRANCH NAME & NUMBER (κατι απαραιτητο στις ΗΠΑ οπου υπαρχουν χιλιαδες διαφορετικες τραπεζες & πολλες φορες χανει η μανα το παιδι & το παιδι τη μανα) αν στα στειλει σωστα τα χρηματα σου θα φτασουν στις ΗΠΑ σε 3 ημερες.

 

Επισης για να μη σε σκισουν στο τελωνειο πες του να σου στειλει την κεφαλη με δηλωμενη αξια 50 δολλαρια σαν "gift" & με περιγραφη "old used tube amp" ανασφαλιστη βεβαια γιατι αν την ασφαλισει για το ποσο των 500 δολλαριων θα πληρωσεις τουλαχιστον 150 ευρω τελωνειο (μη νομιζεις αλλωστε οτι καλυπτει και τιποτα η ασφαλεια & να γινει κατι σε 3-4 χρονια θα παρεις τα λεφτα σου πισω,αν τα παρεις ποτε...) (αληθεια πως θα σου την στειλει,προσπαθησε να τον πεισεις να την στειλει με US POST OFFICE GLOBAL EXPRESS MAIL SERVICE που ειναι παμφθηνη σε σχεση με αλλους courier & κανει μονο 3-4 μερες να ερθει στην Ελλαδα)

 

αν τελικα αποφασισεις να στην στειλει ασφαλισμενη θα πληρωσεις (μια και ειναι πανω απο 350 ευρω) τα παρακατω για τελωνειο:

 

((ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΞΙΑ + ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) Χ 3,5%) Χ 19% ΦΠΑ συν τα εξοδα εκτελώνισμου (κανα 30αρι ακομα)

 

παραδειγμα αν ο ενισχυτης σου κανει 400 ευρω & τα μεταφορικα 100 ευρω τοτε θα πληρωσεις

 

(500 χ3,5%=517,5)χ19% =615,8 αρα 115,8 ευρω φορους & δασμους

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ θα σου έλεγα ....να μην πληρώσεις με κανένα τρόπο εκτός απο paypal... εκτός αν αυτός που αγοράζεις...είναι online shop...πολύ απλα δεν είσαι εξασφαλισμένος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εξαρταται απο το τι feedback εχει ο πωλητης.αν εχει 100% θετικο απο πολλους ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ χρηστες δεν υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα.

 

επισης πρεπει να γνωριζεις οτι αφου "νικησες" στη δημοπρασια εχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να στείλης τα χρηματα με τον ΤΡΟΠΟ που ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΖΕΙ στο auction ο πωλητης.

 

αν δεν το κανεις θα "αποβληθεις" απο το ebay .

 

http://pages.ebay.com/help/policies/unpaid-item.html

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχει feedback 99% απο παρα πολυ κοσμο.thanks superfunk για τις πληροφοριες.εισαι αρχηγος.em.icon.smile.png

του εστειλα mail και του ζητησα να τα κανει ολα οπως μου ειπες.περιμενω απαντηση του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sorry αλλά δεν αποβάλεσαι...το χειρότερο είναι να του πεις οτι θα σου πληρώσω 3$ να το κάνεις re-enlist...anyway.... εγώ χτυπάω μόνο paypal... 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τάκη, για αγορές από Αμερική παίζει και το http://www.bidpay.com, που είναι εταιρεία της Western Union, μεσω του οποίου μπορείς να στείλεις εντολή πληρωμής (money order). Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο από τα στοιχεία του πωλητή και μία πιστωτική που να μην είναι Mastercard (δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τη δέχονται).

 

Η εντολή θα φτάσει σε καμια δεκαριά μέρες και είσαι καλυμμένος (εν μέρει) από το eBay σε περίπτωση που ο τύπος αποφασίσει να κάνει καμια στραβή (ενώ αντίθετα, με απευθέιας μεταφορά μέσω Western Union δεν σε ξέρει, δεν σε είδε...). Η προμήθεια (που χρεώνεται μόνο στον αγοραστή) είναι φυσιολογική και γενικά το σύστημα είναι αξιόπιστο.

 

Όσο για το να δηλώσει χαμηλότερη αξία πιθανότατα δεν θα δεχτεί (ειδικά αν είναι μαγαζί), αλλά δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να τον πείσεις ότι ξέρεις το ρίσκο και δεν έχεις πρόβλημα.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου