Προς το περιεχόμενο

Τη γνωμη σας για 3 καρτες ηχου


tasosSG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα..

Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με το ποια καρτα πρεπει να επιλεξω αναμεσα σε αυτες...

M-Audio Κάρτα 'Ηχου Firewire Solo

Edirol UA-25EX USB

Focusrite Κάρτα Ήχου Saffire LE

 

Ευχαριστω..

www.kerinoi.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

εγώ προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνα την M-audio απο τις τρείς, λόγο διαφόρων προβλημάτων που έχουν βιώσει παλιοί μου πελάτες.

Την edirol την γνωρίζω και την χρησημοποιώ σαν εταιρία σε διάφορα (controller, audio device (UA-4fx)), είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά απο τις προενισχύσεις της κάρτας που προανέφερα.

Την focusrite την έχω χρησημοποιήση μία φορα στο παρελθόν και αυτό που μπορώ να πω είναι οτι ήταν αθόρυβη (σε νορμάλ ένταση), είχε ωραιο feel στα κουμπια αλλά μου φάνηκε οτι χρωμάτιζε τον ήχο περισσότερο απο άλλες κάρτες που έχω δουλέψει, επίσης έβγαζε παραμόρφωση σε στάθμη 6-8 στο volume, στα mid-highs και highs.

Στο θέμα της καθυστέρησης εφόσον δεν έχεις μικρή ram (πχ 1GB), είναι και οι τρείς σε μέγιστο (στη χειρότερη) επίπεδο τα 12-18ms αν και όταν τις δούλεψα εγώ, δεν ανέβηκε ποτέ πάνω απο 5-6ms.

Βοήθησα?

 

Προσωπικά εγώ θα έπαιρνα την edirol.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

M Audio & ξερο ψωμι,σηκωνει βαρη και δεν κλαταρει  :) , οτι πιο σταθερο & αξιοπιστο υπαρχει σε αυτα τα χρηματα (και σε αρκετα παραπανω) & με θαυμασιο ηχο,εχω μια M Audio 410 εδω και 5 χρονια χωρις κανενα απολυτως προβλημα (& της εχω αλλαξει τα φωτα,μεχρι και 2 δισκους μιξαρισα με αυτη & με εβγαλε ασπροπροσωπο... :D) ... και...... να την αλλαζα παλι M Audio θα επαιρνα..... ;D (τι θα επαιρνα δηλαδη που οντως.....πηρα την 610 αλλα επειδη αυτο τον καιρο μιξαρω τον 3ο δισκο μας δεν θελω να χαλασω την συνταγη & δεν την εχω εγκαταστησει ακομα... :P) 

 

Δευτερη μου επιλογη η Focusrite & 3η η Edirol.

 

(αν και η αξιοπιστια της M Audio,τουλαχιστον βλεποντας απο τους δεκαδες γνωστους μου που την προτιμανε μια και δεν τους βγαζει σχεδον ποτε προβληματα,ειναι παροιμιωδης.....)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου