Προς το περιεχόμενο

Dynaudio bm6a or Adam p22a?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

 

Παιρνωντας την αποφαση για την αγορα μονιτορ και με budget γυρω στα 1700 ευρωπουλα,

θα ηθελα να ρωτησω εσας τους ειδικους ποιο απο τα 2 αυτα μονιτορ μου προτεινετε για την παραγωγη psychedelic trance μουσικης και για ποιους λογους (περα της ιδιας τιμης πανω-κατω).

Εχει κανεις σας δοκιμασει η ακουσει αυτα τα μονιτορ σε αυτο το ειδος μουσικης και αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα?

 

Ευχαριστω εκ των προτερων

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.

 

Δεν έχω ακούσει κανένα από τα δύο μόνιτορ που παραθέτεις, οπότε δεν μπορώ να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο.

 

Πάντως, για το είδος της μουσικής που ενδιαφέρεσαι, εγώ θα σου πρότεινα να σκεφτείς πολύ σοβαρά και αγορά subwoofer. (αν δεν έχεις ήδη)

Απ'ότι βλέπω το dynaudio είναι 7ιντσο ενώ το adam 8ιντσο, οπότε λογικά θα μπορεί να αναπαράγει χαμηλότερες συχνότητες (δεν ξέρω βέβαια με πόση ακρίβεια...)

 

Η γνώμη μου είναι να πας να τα ακούσεις -αν είναι δυνατόν στον ίδιο μαγαζί- με ένα cd με μουσικές που γνωρίζεις καλά, (ή ακόμα και δοκιμαστικούς τόνους) και να αποφασίσεις. Αν ξεκαθαρίσεις ειδικά ότι θα αγοράσεις κάτι, λογικά θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν. Είναι πολλά τα λεφτά για να αγοράσεις στα... "κουφά" ;D

 

edit: Πάντως, είμαι σίγουρος ότι για αυτές τις μάρκες και σε τέτοιο budget, θα είναι και τα δύο *πολύ καλά* μόνιτορ για μείξη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε,

 

Εγώ θα πρότεινα τα Dynaudio αλλά η άποψη ενός ατόμου γύρω από τα ηχεία είναι απολύτως

υποκειμενική και αυτό γιατί έγγειται στον τρόπο που ακούς. Καλό θα ήταν να τα άκουγες ο ίδιος πριν προβείς στην οποιαδήποτε αγορά. Τέλος αν θες να κάνεις σωστές μίξεις δεν είναι απαραίτητη η παρουσία ενός Sub Woofer (δεν θα σου δόσει το σωστό αποτέλεσμα γιατί το master σου δεν θα ακούγεται μόνο σε studio)

 

Υ.Γ. βλέπε πόσοι δίσκοι έχουν μιξαριστεί με τα Yamaha NS10.

 

Ελπίζω να σε κάλυψα!!!

;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου