Προς το περιεχόμενο

ερωτήσεις για ακορντεόν


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα, θέλω να μάθω ακορντεόν κ ό,τι μπορείτε να μου πείτε για αρχή είναι χρήσιμο. Ας ξεκινήσω με δύο βασικές ερωτήσεις. Τα startone του Thomann λένε τίποτα ή μπα? Γιατί είχα μια τρομπέτα startone και είναι σάπια. Επίσης, αξίζει να δώσω κάποια χρήματα ακόμα και να πάρω με περισσότερα μπάσα ή δε χρειάζεται για αρχή?

 

 

                        Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα φίλε μου. Λοιπόν τα startone του thomann (ή σαν αυτά) συνήθως τα προτείνουμε σε παιδιά μικρής ηλικίας λόγω όγκου. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μέσης κατάστασης δηλαδή με 80 μπασα με το οποίο θα βγάλεις κάποια χρόνια και αν θελήσεις να πας παρακάτω πέρνεις και ένα μεγαλύτερο.Βέβαια όλα εξαρτώνται από το πόσα λεφτά διαθέτεις. Πες μας το ποσο και θα σου προτείνουμε τα ανάλογα.

Φιλικά, ninja.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω και επαυξάνω προσθέτοντας ομως μια παράμετρο...

 

Το ακκορντεόν, αν το προσέχεις και ΔΕΝ τραυματίσεις με κάποιο ανόητο τρόπο τη φυσούνα του, θα το εχεις μια ζωή... Δύσκολα χανει το τόνο του.

Οποτε αν ειναι να δώσεις πολλα λεφτα (κοντά στα 700-1000 ευρω) τότε καλύτερα να παρεις με 120.

Εξαρτάται για τη χρήση το θελεις; σε τι επίπεδο κατεχεις τη μουσική γενικότερα (απο αλλο οργανο δηλαδη) και μέχρι που θελεις να φτασεις με το ακκορντεον. Σκεψου οτι 80αρι παιζουν ΠΑΝΤΑ οσοι ξεκινανε και 120 ΠΡΕΠΕΙ να εχει καποιος οταν πλεον μαθει να παιζει... :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου