Προς το περιεχόμενο

Απαγωγή Παιδιού - Βοήθεια !!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Η **** Σβήστηκε**** ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ 4 ΕΤΩΝ

ΑΡΠΑΧΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 14-09  ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

 

ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ/ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 100

 

 

(3 Φωτογραφίες αφαιρέθηκαν)

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

 

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάλι hoax για εξαφάνιση παιδιού (ΝΑΝΤΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ Μ....)

 

Η εξαφάνιση ενός ανήλικου, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, για να την αναμεταδίδουν άκριτα οι bloggers. Δεν είναι παιχνίδι, ούτε δικαιολογείται από τις ευαισθησίες των bloggers. Σε κάθε περίπτωση, εξαφάνιση, νοείται η δήλωση στις αστυνομικές αρχές σχετικού συμβάντος. Οποιαδήποτε άλλη μέθοδος καθιστά άκυρη οποιαδήποτε τέτοια δήλωση. Από χθες πήραμε καμιά 20αριά φορές ένα μήνυμα, που λέει, ότι "ΝΑΝΤΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ Μ..... ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ 4 ΕΤΩΝ ΑΡΠΑΧΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 14-09. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ....κλπ".

 

Μπήκαμε στο AMBERT ALERT, που είναι το μόνο υπέθυνο για εξαφανίσεις και δεν υπάρχει τίποτε. Τηλεφωνήσαμε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και οι άνθρωποι δεν γνωριζουν τίποτε!

 

Τελικά, διαπιστώσαμε ότι το μήνυμα ξεκίνησε από μια δημοσίευση στο

...FACEBOOK, και συνεπώς στερείται σοβαρότητας. Πρόκειται προφανώς για ενδοοικογενειακή διαφορά σχετικά με την επιμέλεια ενός παιδιού, όπου υπάρχει συνέργεια ενός εκ των δύο γονέων. Αυτές οι διαφορές όμως, δεν είναι αντικείμενο δημοσιοποίησης. Όσα ζευγάρια έχουν τέτοια προβλήματα, δέον να καταφεύγουν στην αστυνομία, όχι στο FACEBOOK.

 

 

ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΧΝΗΛΑΤΗ; Η ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ; ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Πρόκειται προφανώς για ενδοοικογενειακή διαφορά σχετικά με την επιμέλεια ενός παιδιού, όπου υπάρχει συνέργεια ενός εκ των δύο γονέων. Αυτές οι διαφορές όμως, δεν είναι αντικείμενο δημοσιοποίησης.

Ολοι αγαπάμε και θελουμε να βοηθήσουμε τα παιδάκια που χάθηκαν.Αυτά που πραγματικά χάθηκαν. Οχι όμως αρπάζοντας το απο τον ένα γονιό για να το δώσουμε στον άλλο. Καημένο παιδί...

Οταν δεν γνωρίζετε περισσότερες πληροφορίες μην αναμεταδίδετε τέτοιες παραπληροφοριτηκές ειδήσεις.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου