Προς το περιεχόμενο

Πώς μετατρέπω wav ή mp3 σε midi?


sinoninos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ψαχνω καποιο καλο προγραμμα για να κανω αυτη την μετατροπη μεχρι στιγμη τζιφος καθε βοηθεια και συμβουλη πολυτιμη ευχαριστωωωωωωωωωωωωω 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ενασχόλησή μου με το θέμα παλιότερα συνοψίζεται στα εξής:

Ο,τιδήποτε εμπλέκει "αυτόματο" είναι χάσιμο χρόνου.

Υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να κάνουν υπό προϋποθέσεις ικανοποιητική δουλειά αλλά σε καμιά περίπτωση αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνουν αυτό που θες όσο καλά το θες.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να καθίσεις και να κάνεις νότα νότα τη μετατροπή. Έχει πλάκα (ειδικά αν είσαι ολίγον μαζοχιστής θα την καταβρείς  ;D ) και είναι διδακτικό από πολλές απόψεις (ear training, μελέτη της ενορχήστρωσης κτλ).

 

Από προγράμματα έχω ακούσει καλά λόγια για το Melodyne και δοκίμασα κάποτε ένα πρόγραμμα Digital Ear (νομίζω ήταν ανακατεμένος-οι Έλληνας-ες στην ανάπτυξή του γιατί στα demo files είχε και MIDI από μπουζούκι  ;D  ). Βέβαια τα Demo ήταν εντυπωσιακά αλλά στην πραγματικότητα το να κάνεις δουλειά μαζί του απαιτούσε πιο πολύ χρόνο και ψάξιμο απ' το να κάνεις το transcription μόνος σου ...

3-4 ακόμα προγράμματα που δοκίμασα ούτε καν τα θυμάμαι ... τόσο καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου