Προς το περιεχόμενο

aγορα melοdica


ntoremi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σε ολους! χρειαζομαι τη βοηθεια σας...

δυστυχως ειναι λιγο επειγον,  θελω να παρω μια μελώδικα αλλα δεν έχω την ευχέρεια να κάνω έρευνα αγορας. αν γνωριζει κάποιος τα 'κατατόπια' στην αθήνα (κατα προτίμηση κέντρο) ας γράψει κάτι. δε ψάχνω κάτι ακριβό, αλλά και ούτε να είναι τελείως ψεύτικο. απλα σε ποια μαγαζια στο κέντρο να παω κατευθείαν να κοιτάξω.

κατι τετοιο δε θα με χαλουσε.

 

gr4411.jpg

 

(αγορες απο διαδικτυο,δεν κάνω)

σας ευχαριστω πολυ κι ελπιζω να παρω μια απαντηση σύντομα γιατι ειναι λιγο επειγον.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω που να σε κατευθυνω να αγορασεις καποιο, αλλα επειδη την εχουμε πατησει πολλες φορες, μην αγορασεις καποιο αν δεν δοκιμασεις (με κουρδιστηρι) οτι ειναι κουρδισμενες ολες οι νοτες του (δεδομενου οτι το θελεις να παιζει μαζι με αλλα οργανα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξεκουρδιζονται οι μελωδικες? υπαρχει περιπτωση μετα απο καιρο να ξεκουρδιστει? στον νακα αν τους πω να δοκιμασουμε αν ειναι κουρδισμενη μηπως με στραβοκοιταξουν? αν εχετε κ καποιο αλλο μαγαζι υπ'οψιν ευχαριστως να μου το πειτε  :)

σας ευχαριστω πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξεκουρδιζονται οι μελωδικες?

 

ναι και μαλιστα ξεκουρδιστη = πρακτικα αχρηστη για δεν κουρδιζονται παλι. Κοινως χρειαζεσαι μια καλης ποιοτητας (και οχι παιχνιδι) για να ηχογραφησεις/παιξεις με αλλα οργανα.

 

ΥΓ. δεν ξερω αν καποιος μπορει να επεμβει για να την κουρδισει (λογικα αν την ανοιξεις και αρχισεις να πειραζεις τα ελασματα μπορεις να τη φτιαξεις, αλλα καλο ειναι να την αγορασεις σωστη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, νομίζω ξεκουρδίζονται μετά από χρόνια, αλλά πιθανώς να μπορεί να την κουρδίσει κάποιος που επισκευάζει όργανα όπως ακκορντεόν. Η δικιά μου (yamaha), την οποία έχω από το '91, είναι ελάχιστα πιο ψηλά κουρδισμένη (ομοιόμορφα), αλλά δεν είναι εύκολα αντιληπτό (την χρησιμοποιώ κανονικά σε συγκροτήματα). 

 

Εκτός από το Νάκα, μπορείς να βρείς σίγουρα και σε κάποια μαγαζιά στην Χ.Τρικούπη (πάνω από την Ακαδημίας έχει τρία στη σειρά) και στον Διαμαντόπουλο (Σόλωνος), αλλά από διαφορετικές εταιρίες.

shίζω μικρόφωνα, φτύνω ρίμες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου