Προς το περιεχόμενο

Pain of Salvation και Eurovision;;;


dionisissab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διάβαζα τυχαία σήμερα ενώ ξύπνησα το παρακάτω δημοσίευμα στο rocking.gr:

 

"Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως ένα τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο των Pain Of Salvation, "Road Salt"  βρίσκεται ανάμεσα στα υποψήφια τραγούδια για εκπροσώπηση της Σουηδίας στον γνωστό διαγωνισμό της Eurovision. Το όλο θέμα προέκυψε όταν ο υπεύθυνος της Σουηδίας για την Eurovision επισκέφτηκε πρόσφατα το προηγούμενο management των Pain Of Salvation όπου ενθουσιάστηκε ακούγοντας ένα τραγούδι και ζήτησε από τον ιθύνων νου της μπάντας Daniel Gildenlow να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

 

Τελικά, οι Pain Of Salvation θεώρησαν πως - από τη στιγμή που τους ζητήθηκε - έπρεπε να στείλουν κάποια τραγούδια και ένα από αυτά βρίσκεται στα τελικά υποψήφια για την εκπροσώπηση της χώρας. Πάντως ακόμα και αν επιλεχθεί δεν είναι σίγουρο ότι θα ερμηνευτεί από την ίδια τη μπάντα.

 

Ας κρατάμε πάντως κάποιες επιφυλάξεις για το πόσο θετικά επιδρούν μακροπρόθεσμα τέτοιες αποφάσεις, ειδικά σε συγκροτήματα όπως οι Pain Of Salvation…"

 

Ποια η γνώμη σας;

 

http://rocking.gr/article6662.php το σχετικό δημοσίευμα...

 

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η γνώμη μου είναι πως σε κακό δε θα τους πάει να τους ακούσει και ένα πιο ευρύ κοινό, και επίσης ότι η Σουηδία στέλνει και PoS σε Eurovision, ενώ η Ελλάδα καλά κρατεί με Ρακιτζή.

 

Επίσης για τις επιπτώσεις στη μπάντα φαντάζομαι ανησυχούν μην τυχόν χάσουν την πολύ progressive φάση που έχουν, που θα ήταν και πιθανό εάν επέλεγαν να καλύψουν και πιο ευρύ κοινό γενικά.

 

Αν αυτό είναι καλό ή κακό, απόψεις είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαφώς συμφωνώ evilnye...Οι απόψεις είναι απόψεις. Πάντως, πολλοί μου έλεγαν ότι και οι ABBA από το θεσμό αυτόν ξεκίνησαν. Αλήθεια είναι αυτό, αλλά ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ. Και βεβαίως, άλλες εποχές και άλλες απαιτήσεις απ' τους μουσικούς τότε. Αλλά...οψώμεθα!

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι ABBA από το θεσμό αυτόν ξεκίνησαν. Αλήθεια είναι αυτό,

Ναι είναι γνωστό αυτό :)

 

αλλά ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ. Και βεβαίως, άλλες εποχές και άλλες απαιτήσεις απ' τους μουσικούς τότε. Αλλά...οψώμεθα!

Εν μέρει, αν και πλέον το να στείλεις κάτι πιο πειραματικό παίζει και να πουλάει. Δεν έχω ακούσει ακόμα τι είναι αυτό που στέλνουν. Μπορεί να είναι και από τα πολύ βατά τους. Πάντως είναι μια μπάντα που έχει αρέσει σε διάφορους με διάφορα ακούσματα που έτυχε να τους ακούσούν, και φαντάζομαι και οι ίδιοι θα θέλουν να ακουστούν πέρα από τον μάλλον περιορισμένο κύκλο των progressive μεταλάδων.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με την Evilnye. Απλά δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις τα όποια κριτήρια μπορεί να έχουν οι Pain Of Salvation και οι όποιοι Pain Of Salvation αποφασίσουν να κάνουν μια τέτοια κίνηση, εύκολα πέφτουν θύμα κριτικής από τους γνωστούς die-hards ("ξεπουλήθηκαν" και δε συμμαζεύεται)..και το χειρότερο είναι ότι ενισχύονται από το όλο status του διαγωνισμού, στη χώρα μας τουλάχιστον. Οψώμεθα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ το θεωρώ θετικό. Είναι μία κίνηση αναβάθμισης της Eurovision και θα μπορούσαμε όλοι εμείς οι φιλόμουσοι να το δούμε ως μία ευκαιρία να παραδειγματιστεί το κοινό, οι υπεύθυνοι, οι εταιρίες κτλ μήπως και τελικά ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ο διαγωνισμός αυτός γίνει κάτι το αξιόλογο.

 

Αντί λοιπόν να προσπαθούμε να "θωρακίσουμε" και να "κλείσουμε" τη μουσική που αγαπάμε μακριά από το "απαίδευτο και καλά" κοινό, καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε όλους τους υπόλοιπους να αγαπήσουν κάτι το ποιοτικό...

Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Νομίζω ότι έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας αυτή τη μπάντα.Το να ακούς pain of salvation απλά λόγω μουσικής ή άπλα λόγο φωνής του Daniel είναι αδικία για την μπάντα. Πιστεύω είναι ένα σύνολο μουσικής στίχων και εκφραστικότητας κατά κύριο λόγο του Daniel αλλά όχι μόνο(ναι, είμαι λίγο κολλημένος παιδιά  :)  ). Προσωπική άποψη ότι τέτοια κίνηση δεν χρειάζεται. Disco queen και Eurovision δεν πάει πάντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είμαι ένας από αυτούς που συμφωνούν με τους:Evilnye, Διονύση και Σπύρο...

Αυτό δείχνει όπως λέει και ο ίδιος ο Daniel στη συνεντευξη του στο (μίζερο) metal hammer, ότι ψάχνουν (οι διοργανοτές) να φέρουν στη eurovision κάτι διαφορετικό. Ο Daniel είπε ότι θα είναι ένα σοβαρό κομμάτι (αν ποτέ ψηφιστεί). Επίσης αυτό δείχνει και το ότι σε άλλες χώρες η eurovision είναι κάτι αρκετά σοβαρό!

Επίσης ας μη ξεχνάμε ότι η Σουηδία είναι η χώρα που χρηματοδοτεί νέους μουσικούς για να φοιτήσουν σε ανώτερες σχολές μουσικής του εξωτερικού, βλέπουν διαφορετικά το διαγωνισμό από εμάς!!! :P

Ας μη ξεχνάμε ότι ο Daniel είναι αυτός που έγραψε το "One Hour By The Concrete Lake" κάτι ξέρει! ;D

 

pedals in everything

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου