Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά πεταλακίου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και πάλι.Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το ποιό από τα παρακάτω πεταλάκια θα μου φανεί πιο χρήσιμο.Ο εξοπλισμός μου είναι

a.Epiphone Les Paul Special II

b.Marshall Valvestate VS15

,ωστόσο,περισσότερο παίζω σε studio με λαμπάτο Fender και η κατεύθυνση είναι προς post/stoner με ολίγη από psychedelic rock.Έχουμε και λέμε

a.Big Muff pi

b.Small Clone και

c.Micro Q-tron.

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν ο Marshall μου παρέχει το gain/distortion που χρειάζομαι και αν τα άλλα δυο effects(Small Clone&Q-tron) αξίζουν.

Παρεπιπτώντος,δε θέλω να ξοδεψω πάνω από 80 ευρώ και προτιμώ την electro-harmonix από τη boss

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άποψη μου είναι ότι κάθε ένα από τα 3 που αναφέρεις είναι για τελείως διαφορετική δουλειά... είναι αδύνατο να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια... ;)

Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξέρω πως το κάθε πεταλάκι είναι για άλλη φάση.Η απορία μου έχει να κάνει με το εξής:αν το gain του ενισχυτή θεωρείται σε πρώτη φάση αρκετό να πάρω κάποιο άλλο πεταλάκι για αρχή.Οπότε ποιό από τα άλλα δύο είναι πιο χρηστικό?Αν,όμως,το gain του ενισχυτή είναι λίγο,αγοράζω το big muff και στο μέλλον την ψάχνω για κάποιο εφέ.Κάπως έτσι..Απλά θέλω σιγά σιγά να αποκτήσω ηχητική πληρότητα και δεν ξέρω τι να αγοράσω πρώτα(δεδομένου πως δεν έχω τη δυνατότητα να ξοδέψω 200-300 ευρώ με τη μία)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγοραζεις το muff, αν δεις οτι σε σχεσει με τον ενισχυτη σου κανει το κρατας. Αν οχι το πουλας και πας σε αλλο!  Γνωμη μου, ξεκινα να φτιαξεις πρωτα εναν ηχο σχετικα με τη χροια του,(drive, gain ενισχυτη, παραμορφωση,κλπ) σε σχεση με τη μουσικη που θες να παιξεις,και μετα δοκιμαζεις αλλα effects!

Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγόρασε το big muff αν θες πετάλι αλλά θα σου έλεγα να μαζέψεις 4 φορές αυτό το ποσό και να πας να πάρεις κάποια άλλη κιθάρα μεταχειρισμένη για αρχή διότι η Les Paul Special δεν πρόκειται να σε καλύψει... Την είχα αυτή την κιθάρα και έχω να λέω τα χειρότερα... Αν σου κάνει όμως (γιατί ότι δεν αρέσει σε εμένα δεν σημαίνει πως πρέπει να μην αρέσει και σε κάποιον άλλον) τότε κινήσου για αρχή σε κάτι που θα σου δώσει γκάζι... Και αυτό είναι το big muff... Σε δεύτερη φάση κοίτα το Small Clone...

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Big muff πρώτα.

Είναι καλό πετάλι.

 

Δεν μου αρέσει καθόλου ο ήχος των μάρσαλ. και αν η κιθάρα δεν έχει καλό σήμα, και ο ενισχυτής δεν έχει λάμπες, εκτιμώ ότι και το distortion σου θα βγαίνει μέταλ-ψεύτικο-τζιτζίκι, που δε μου αρέσει καθόλου, και όπως βλέπω αυτά που θές να παίξεις ούτε κι εσένα.

 

άρα πάρε το big muff και μετά προχώρα σιγά σιγά. θα το χαρείς.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Tο αν σου αρέσει ο ήχος σου στα βρώμικα, δε μπορούμε μάλλον να στο πούμε εμείς. Αντίθετα εσύ θα μας πείς αν έχεις κάποιο παράπονο.

 

Αν θέλεις πάντως πετάλι drive, πάρε αυτό που σίγουρα συνεργάζεται καλά με τον ενισχυτή που έχεις (και είναι και πολύ ποιοτικό, θα το κρατήσεις και θα το χρησιμοποιήσεις σε πολλά setup στο μέλλον).

 

http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=21893

 

Το Marshall Drivemaster.

 

Παρεπιπτόντως, ο συμφορουμίτης το δίνει σε πολύ καλή τιμή.

 

Tα άλλα πετάλια, δεν αποτελούν πρώτες προτεραιότητες, κατά τη γνώμη μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά,αγόρασα το Little Big Muff και είναι απλά super!!!!

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και το χρόνο τους...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keep on (post)rockin' in the free world...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου