Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Νuendo3


Alcodog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ζητάω κι εγώ λοιπόν τη βοήθειά σας, ρίξτε καμιά ιδέα μπας και το σώσουμε το παλικάρι...!  :P :P :P

 

Λοιπόν εδώ και καιρό (πολύ καιρό) δεν μπορώ να δουλέψω μουσικές στο pc μου επειδή μου βγαίνει ένα error που λέει:

 

A serious problem has occurred: Please try to save your project under another name and then restart Nuendo3.exe. If this problem persists please contact Steinberg Technical Support with a description of what you do to create this problem, and the created file [...]

 

Click "OK" to be informed about further occurrences of serious problems, or click "Cancel" to suppress these warnings in case of cascading warnings

 

Αμέσως μετά από αυτό το μήνυμα το Nuendo παθαίνει "κοκομπλόκο" και καμία ενέργειά του δεν είναι δυνατή. Δε μπορώ να κάνω ούτε αυτό που λέει στο μήνυμα. Κολλάει και δεν κάνει απολύτως τίποτα κοινώς...

To πρόγραμμα όπως καταλαβαίνετε είναι "σπασμένο", οπότε δε μπορώ να απευθυνθώ σε official άκρες. Έχω δοκιμάσει τα πάντα: format, επανεγκατάσταση, να το πάρω από αλλού, να το ξανακατεβάσω, να βάλω Cubase...  όοοοοο,τι και να κάνω μου βγάζει το ίδιο error, το ίδιο μήνυμα, παθαίνει το ίδιο πράγμα!!!

 

Έχει τύχει κάτι τέτοιο σε κανέναν; Πάει κάπου ο νους σας;  Έψαξα και στο internet, αλλά δε βρίσκω τίποτα. Το pc είναι pentium me XP, 2G μνήμη και soundblaster Audigy η κάρτα ήχου, σε περίπτωση που παίζει ρόλο, αν και παλιότερα δεν είχα πρόβλημα με αυτά τα προγράμματα.  Οποιαδήποτε συμβουλή θα εκτιμηθεί.

 

Ευχαριστώ πολύ!!!

 

 

Υ.Γ.  Παρακαλώ πολύ, αν κάποιος έχει κάτι ουσιαστικό να προτείνει ας το πει, ας αποφευχθεί η αναφορά σε αυθεντικά προγράμματα αφού δεν είναι ουσιαστική βοήθεια (καταλαβαίνω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ότι είναι "σπασμένο, αλλά όπως καταλαβαίνετε... μου είναι λίγο δύσκολο να το αγοράσω...)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Είναι αδύνατον να μην αναφερθεί το θέμα για το σπασμένο, όχι μόνο λόγω κανόνων του φόρουμ, αλλά από απλή λογική ότι μπορεί, απλά να φταίει αυτό.

 

Πιθανών να έκανες κάτι στους drivers και να "έσπασε" το Nuendo.

Μπορεί, αν βάλεις άλλους drivers (ASIO4ALL ψάξε) να δουλέψει.

Έτσι είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τι παίζει. Αν μας πεις πότε βγάζει το λάθος (στην αρχή;), μήπως έβαλες κάποιο plug-in (omnisphere, πχ, που επίσης κυκλοφορεί σπασμένο) και δεν το πήρε καλά, και σπάει συνέχεια...

 

Σαν πραγματική πρόταση θα σου έλεγα ότι το Nuendo σου είναι άχρηστο. Δε προκείται ουδέποτε να χρησιμοποιήσεις πάνω απ'το 2% των δυνατοτήτων, και ως έτσι, τσάμπα παιδεύεσε. Δοκίμασε το repear, και αν δουλεύει καλά, και σε βολεύει, αγόρασε το κι όλας για $60, που ΔΕΝ είναι πολλά (εν συγκρίση με τα 1600 ευρώ του Nuendo, ή τα 600 του Cubase) και είσαι άρχοντας.

 

Αυτή η μανία να κατεβάζετε ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, λες και αυτό θα σας κάνει πραγματικούς μουσικούς καταντάει πιά... Και μην μου πεις ότι δε σου πρότεινα κάτι ουσιαστικό, γιατί, και σε καθοδήγησα τι να μας πεις για να σε βοηθήσουμε κι άλλο, και σου έκανα άλλη πρόταση για εναλακτική λύση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, ομολογώ πως η πρότασή σου έχει βάση.

 

Το πρόγραμμα που λες δεν το έχω υπόψιν και το ακούω πρώτη φορά, λέω να το τσεκάρω. Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με καμία μανία να χρησιμοποιώ "ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά", γιατί άμα αυτά ήταν τα καλύτερα... ζήτω που καήμακε! Και φυσικά δε στηρίζομαι στο πρόγραμμα για να γίνω πραγματικός μουσικός...  Αλλά προφανώς για να θέλω εγώ να χρησιμοποιήσω το Nuendo ή Cubase κάποιο λόγο θα έχω.

 

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την ανταπόκρισή σου!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Εεε μα τώρα, δε μπορώ να μη ρωτήσω: γιατί το Nuendo Και όχι το cubase? Έχουν 1000 ευρώ διαφορά στη τιμή, και το Nuendo είναι η ναυαρχίδα της Steinberg... Είναι πρακτικά ότι καλύτερο για PC αυτή τη στιγμή (που δεν έχει ούτε Pro tools, ούτε Logic, ούτε DP). Ντάξε υπάρχει και το Amplitude...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβώς όπως το είπες: "που δεν έχει ούτε Pro tools, ούτε Logic, ούτε DP"

 

Δεν κυνηγάω το καλύτερο οπωσδήποτε, αλίμονο... ούτε μπορώ αυτή τη δεδομένη στιγμή να τα χρησιμοποιήσω στο έπακρο. Ούτε το Cubase, ούτε το Nuendo. Αλλά έχω τους λόγους μου. Είμαι όμως και περίεργος να τσεκάρω το πρόγραμμα που μου πρότεινες.

 

Όπως και να 'χει θα κοιτάξω τις προτάσεις σου και ελπίζω να βρω μια λύση.

 

Ευχαριστώ πολύ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Alcodog το reaper θεωρείται το the next big thing ας πουμε ,εχει πολλούς φανατικούς οπαδούς απλά έχει υπόψην ότι δεν έχει ενσωματωμένο audio editor (εκτός αν βάλανε επιτέλους, απο φίλο που το χρησιμοποιεί μου είπε ότι δεν εχει..) πράγμα πολύ σημαντικό για μένα, για σένα δεν ξέρω, αλλά θέλω να πω αναλόγως τι θες να κάνεις ψάξε και τα προγράμματα τι σου προσφέρουν.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου