Προς το περιεχόμενο

Ο Ισπανός και η γλώσσα μας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θέμα δεν έχει σχέση με την μουσική

 

...αλλά με την αγάπη που έχει ένας Ισπανός με τα αρχαία ελληνικά, έτσι όπως παθιαζόμαστε εμείς με την μουσική έτσι και αυτός παθιάστηκε τόσο με τα αρχαία ελληνικά.

 

Στο site θα βρείτε διαφόρων θεμάτων ειδήσεις οι οποίες είναι όλες γραμμένες στα αρχαία ελλήνικά. Όσο και αν δεν είμαι από τους κλασικούς τύπους που ονειρεύονται παλιά μεγαλεία, πραγματικά βρίσκω αυτό το πάθος αρκετά ζεστά. Απλά απολάυστε τι μπορείς να κάνεις με αυτή την ξεχασμένη από εμάς τουλάχιστον γλώσσα. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο...

 

www.akwn.net/

 

Υ.Γ. Την ιστοσελίδα μου την σύστησε ένα συγκρότημα που έρχετε στο στούντιο και παίζουν μέταλ με κάποιους αρχαιο ελληνικούς στίχους. Απ'οτι μου έχουν πει δεν είναι οι μοναδικοί που το κάνουν, εεεε αυτό είναι θέμα άμεσα για το noiz  :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο στον άνθρωπο. Συν τοις άλλοις, λόγω τής απλής αττικής διαλέκτου που χρησιμοποιεί είναι πολύ εύκολο να διαβαστούν οι ειδήσεις κι από εμάς τούς νεοέλληνες, και να ξεσκονίσουμε λιγάκι τις ρίζες (συντακτικό, λέξεις κτλ).

 

Πολύ όμορφη η αρχαία γλώσσα μας, παρεπιπτόντως...  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου