Προς το περιεχόμενο

You keep on moving - Live από το LAZY...


greg+9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μμμμμ,

λοιπον, κατ αρχας να ομολογησω οτι οι Deep Purple ειναι η Νο1 μπαντα μου. Κατα 2ον το "You keep on moving" ειναι ενα απο τα ΠΟΛΥ αγαπημενα μου κοματια τους.

Με γνωμονα αυτα λοιπον δε μου αρεσε.

Σε εναν που μπορει να μην ξερει τους Purple η το κοματι μπορει και να γουσταρε. Αλλα...

το κοματι χανει κατ εμε

1ον απο την ελειψη της (ΤΡΟΜΕΡΗΣ) διφωνιας Coverdale-Hughes. Να μου πεις κι ο Hughes το παιζει μονος του στα live του ΑΛΛΑ ο τραγουδιστης σας ΔΕΝ ειναι ο Hughes (ειναι αρκετα καλος ομως).

2ον το σολο ειναι αλλου γι αλλου. Πιστευω οτι ειναι ΚΑΚΙΣΤΟ για ενα κοματι σα το "You keep on moving". Ισως να ηταν καλο για το "No more tears" (ειδες που σε πιανω?) αλλα shred πανω σε αυτη τη ΣΟΛΑΡΑ δε νομιζω οτι του δινει κατι, ουτε ΚΑΝ στο ελαχιστο.

 

Να ξανατονισω οτι ειμαι κολημενος με τους Purple, ξερω και την καθε τους κλανια (και σα γνωση ΚΑΙ παικτικα) οποτε ΔΕΝ ειμαι αντικειμενικος αλλα και παλι δεν ποσταρες δικο σας κοματι.

Ειμαι σιγουρος οτι αλλα κοματια σας πηγαινουν καλυτερα

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι, σαν αντικειμενικός κριτής αφού δεν έχω ξανακούσει ποτέ το συγκεκριμένο κομμάτι, θα έλεγα ότι είναι ωραίο τόσο σαν κομμάτι γενικά, όσο και παιγμένο καλά από τη μπάντα.

 

Θα συμφωνήσω όμως με τον playloud, το solo της κιθάρας είναι way too much για το συγκεκριμένο κομμάτι και απλά καταστρέφει την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει το κομμάτι ως εκεί. Κατά τη γνώμη μου θέλει απλούστερο, λιγότερο φλύαρο και περισσότερο θεματικό σόλο. Δεν έχω ιδέα πως είναι το αυθεντικό, αλλά υποπτεύομαι ότι πρέπει να είναι όπως περίπου το περιγράφω... αλλιώς κρίμα το κομμάτι.

 

Κατά τα άλλα, μια χαρά, καλοπαιγμένο και προσεγμένο.

 

My 2c...

Αρβύλες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eμενα μου αρεσε....βεβαια καμια σχεση με εκτελεση deep ...αλλα οπως ειπε και ο playloud λειπουν τα backing vocals.....παντως ο τραγουδιστης εχει πολυ ωραια φωνη και δεν με χαλασε κατι.Επισης μου αρεσε ο ηχος της κιθαρας παρα πολυ και γενικα του κομματιου και ας ειναι απο καμερα που ξερω οτι χανει πολυ το αποτελεσμα.Στα μειον και για εμενα ειναι το σολο οπου δεν χρειαζοτανε κατι τοσο extreme ........χωρις να σημαινει οτι με χαλασε πολυ.

Μπραβο παιδια ....εγω θα χαιρομουνα να το ακουγα live απο εσας γνωριζοντας βεβαια τη δυσκολια του κομματιου και ξεροντας ποσο δυσκολο ειναι να βρεις καποια μπαντα να το παιξει ακριβως...... ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω ιδέα πως είναι το αυθεντικό, αλλά υποπτεύομαι ότι πρέπει να είναι όπως περίπου το περιγράφω... αλλιώς κρίμα το κομμάτι.

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=78fTW3wVLpg

;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thank's a lot. Playloud ξέρεις πόσο σέβομαι την γνώμη σου. Οπότε σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Επίσης ευχαριστώ και εσένα Babtua και ignatios για τα δικά σας και για τον κόπο που μπήκες να το ακούσεις. Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι το έχω ακούσει μόνο από Hughes το κομμάτι.... Όσο και απαράδεκτο και αν είναι αυτό..... Από το live λοιπόν δεν εχω ακούσει τις διφωνίες (αλλά φαντάζομαι το ντουέτο) και το σόλο του κιθαρίστα είναι δυστυχώς τόσο φλύαρο. Οπότε βουρ για την κανονική εκτέλεση...

 

Thanks a lot

 

Γρηγόρης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και που σαι Γρηγορη, μπριζωσε τον τραγουδοπληκτρα να μαθει το σολο του Lord ΙΔΙΟ γιατι ειναι ισως η καλλιτερη στιγμη στο κομματι (δεν ειναι και πολυ δυσκολο).

Παντως ενα μπραβο ΣΙΓΟΥΡΑ για το τοσο τολμηρο εγχειρημα.

Εμεις αυτο το κομματι το jamαραμε ΜΟΝΟ αν βρισκομασταν καπου Purple die hard fanatics που ημασταν σιγουροι οτι ΟΛΟΙ ξεραμε ΚΑΘΕ λεπτομερεια

(καλα εμεις καναμε και κουλα τυπου παμε το ταδε απο την εκτελεση του ταδε live η του ταδε βιντεο)

Γιατρε μου να μαστε και παλι :)

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλάκα στην πλάκα παίζει σόλο πλήκτρα αλλά δεν ακούγεται καθόλου. Τώρα βέβαια κατά πόσο είναι ίδιο με του lord..... Πάντως δεν είμαι και εγώ της φλυαρίας. Ίσως αν δεν είχα ακούσει αυτή την εκτέλεση που κατέβασα να είχα παίξει εντελώς άλλο σόλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο παιδιά, ωραία προσπάθεια! Νομίζω ότι αν βγάλει κάποιος από το μυαλό την αριστουργηματική πρώτη εκτέλεση των Purple (και ειδικά το απίστευτο δίδυμο φωνών), μπορεί να απολαύσει και τη δικιά σας εκτέλεση του κομματιού... Ήταν πολύ καλή και κρίμα που η ποιότητα της λήψης ήταν χαμηλή. Αν έχετε όρεξη πιάστε και άλλα κομμάτια των Purple αυτής της περιόδου (και βρείτε κι άλλον έναν καλό τραγουδιστή για διφωνίες να γουστάρουμε  ;D)...

 

Υ.Γ. Σωστά τα λένε και οι προηγούμενοι. Παρόλα αυτά εκτιμώ πως δύσκολο να αποδώσεις το συγκεκριμένο κομμάτι πολύ καλύτερα από αυτό που κάνατε, αν και πάντα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου