Προς το περιεχόμενο

Αγορα bongos (η & cajon).


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εψαξα στην αναζητηση επανειλλημενως και στις πρωτες σελιδες και δεν βρηκα τιποτε σχετικο οποτε ειπα να το ανοιξω το θεματακι. (βασικα δεν βρηκα σχεδον τιποτα τεχνικο με την λεξη bongos ετσι κι αλλιως :o)

 

Παιζω μεταξυ αλλων κρουστα και ενα αυτοσχεδιο ντραμ-σετ. Θελω να αγορασω μπονγκοζ ετσι ωστε εκτος απο ντζεμπε, τουμπερλεκι κλπ να εχω ενα ωραιο φορητο διατονικο συστηματακι που μπορω να το κουβαλω οπουδηποτε και να παιζω οποτεδηποτε.

 

Διαθετω πανω-κατω απο 50 εως 150 ευρω (ενταξει, αν ΤΟ σετ με ΤΟΝ ηχο ειναι στα 200 και θα μου μεινει μια ζωη κανω και την τσεπη πετρα :)).

 

Εκτος απο την αξιοπρεπη χροια ηχου με ενδιαφερει εως πολυ η αντοχη/ανθεκτικοτητα (μαλλον θα τα κακομεταχειριστω κατα την προσφιλη συνηθεια μου με τα κρουστα), καθως και η ενταση του ηχου να ειναι ικανοποιητικη, και εννοειται κι η "παιξιμοτητα".

Απ' ολα δηλαδη, μα παραπανω απ' ολα με ενδιαφερει η σχεση ποιοτητας-τιμης, να κανω την βελτιστη επιλογη δηλαδη ειτε τελικα δωσω 50 ειτε 150 ευρω, ειτε απο εδω ειτε με παραγγελια απο thomann κλπ.

 

Τωρα δεν εχω καταληξει αν για ενα φορητο κρουστο συστηματακι θα παρω bongos η cajon πρωτα η κατι αλλο (αν εχετε κατι να προτεινετε), παντως bongos ως την ανοιξη θα εχω παρει οπωσδηποτε, οποτε για αρχη προτεινετε για αγορα bongos μιας και με cajon υπαρχει προυπαρχον θεμα.

 

Ποια bongos ρε παιδια, λοιπον?

-.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.thomann.de/gr/schlagwerk_cp403_cajon.htm

 

+ Ένα hi hat στο αριστερό πόδι και ένα bell στο δεξί και είσαι κινητός κρουστός!  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου