kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 γεια χαρα, φτωχος πλην τιμιος σρεντας ζηταει την ψηφο σας για τον shred this too διαγωνισμο. Δειτε το , και αν σας αρεσει γραψτε comment στο γιουτιουμπε ;D Αν παλι δεν σας αρεσει >:( αλλαξτε κομμωτρια.................... thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Ωραίος, με συνεπήρες με το μελωδικό σου παίξιμο :D..Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!!! ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 thanks, που την ειδες τη μελωδια μεσα στο κοπανιμα που εριξα ??? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Βασικά, έτσι όπως το άκουσα, νομίζω ότι το χεις χωρίσει (συνειδητά ή ασυνείδητα) σε 3 μέρη..το πρώτο όπου συνδιάζεις γρήγορα περάσματα σε συνδιασμό με κάποια μελωδικά μέρη τα οποία αποτελούν προπομπό για το slow μελωδικό break που θα ακολουθήσει και στο τρίτο μέρος είναι τα πολλά γκάζια ;D ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 kotsador, εχει δικιο ο απαπαν...το κομματι ειχε περισσοτερη μελωδια απ οτι γκαζι. στα προηγουμενα 2 βιντεο σου,ιδιως στο φιουζονατο ησουν εξαιρετικος. τωρα θα μαι αυστηρος γιατι εισαι παιχταρας. τα γκαζια σου ηταν βρωμικα και γενικα δεν ησουν εντυπωσιακος. νομιζω μπορουσες να χεις στειλει πολυ καλυτερο track. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Βασικά, έτσι όπως το άκουσα, νομίζω ότι το χεις χωρίσει (συνειδητά ή ασυνείδητα) σε 3 μέρη..το πρώτο όπου συνδιάζεις γρήγορα περάσματα σε συνδιασμό με κάποια μελωδικά μέρη τα οποία αποτελούν προπομπό για το slow μελωδικό break που θα ακολουθήσει και στο τρίτο μέρος είναι τα πολλά γκάζια ;D εχεις δικιο. Το εχεις πιασει το νοημα εσυ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 kotsador, εχει δικιο ο απαπαν...το κομματι ειχε περισσοτερη μελωδια απ οτι γκαζι. στα προηγουμενα 2 βιντεο σου,ιδιως στο φιουζονατο ησουν εξαιρετικος. τωρα θα μαι αυστηρος γιατι εισαι παιχταρας. τα γκαζια σου ηταν βρωμικα και γενικα δεν ησουν εντυπωσιακος. νομιζω μπορουσες να χεις στειλει πολυ καλυτερο track. Μου αρεσε το feel του take γιαυτο το κρατησα. Τωρα για τα βρωμικα γκαζια , ετσι παιζω συνηθως , ειμαι βρωμιαρης τυπος ;D thanks for watching και κανε promotion να το δουν κιαλλοι 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 ωραιος,μ αρεσει που γουσταρεις ψυχη! οι μελωδιες σου παντως ειναι φανταστικες! καλη επιτυχια ρε φιλε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 ωραιος,μ αρεσει που γουσταρεις ψυχη! οι μελωδιες σου παντως ειναι φανταστικες! καλη επιτυχια ρε φιλε! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Respect kotsadoros. Αυτο που εχω καταλαβει απο οσα βιντεο σου εχω δει ειναι οτι εχεις παικτικο χαρακτηρα. Μεγαλη μαγκια.Εχεις το tone στα χερια κ οχι στα μηχανηματα η στα οργανα. respect Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση