Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 γεια σας :) ηθελα να ρωτησω σχετικα με πενες που χρησιμοποιηται . Προσπαθω να βρω καποιες συγκεκριμενες εδω και καιρο αλλα δεν γνωριζω ονομα ειναι μικροτερες απο τις κανονικες νομιζω αναφερονται ως jazz picks δεν γνωριζω καθολου. παραθετω φωτογραφια με ενδιαφερει αυτη στα δεξια[/img] tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχουν άπειρες... "μικρές" για τζαζ και όχι μόνο. Αυτή στη φωτό μοιάζει για Nylon Jazz της Dunlop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 αρα ειναι μικρες για jazz ;Dμε βολευουν πολυ για λιντ παιξιμο και δεν γλιστρανε καθολου tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Η αριστερή μου φαίνεται normal, η δεξιά όντως κάνει για dunlop jazz. Αν σε βολεύουν οι μικρές τσέκαρε τις jazz και τις stubby. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 ναι η αριστερη ειναι κανονικη αυτες λες ??? http://www.thomann.de/gr/dunlop_big_stubby_02.htm http://www.thomann.de/gr/dunlop_jazz_iblack.htm tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Ναι αυτές είναι! Υπάρχουν και Jazz II & III... ανάλογα το πάχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Ναί. Αν κι έχω και μικρές stubby, εκτός αν όλες τις λένε big πλέον! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 ωραια :D tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Η δεξια ειναι dunlop jazz 3 και αυτες χρησιμοποιω κ εγω. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Η δεξια ειναι dunlop jazz 3 και αυτες χρησιμοποιω κ εγω. με βολευουν πολυ , λιντ παιζεις φιλε? tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση