fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2005 Προσφατα αντικατεστησα τις 12ΑΧ7 στους ενισχυτες μου και στον Marshall μου οφειλω να πω οτι οι ΕΗ δεν μου αρεσουν (ο ηχος εχει καποια παραπανω πριμα και εχει καπως "αδειασει") οποτε παμε παλι πισω στα γνωστα και δοκιμασμενα.......Ξερετε ποιο μαγαζι στην Αθηνα εχει GT η εστω Svetlana? Παρεπιπτοντως χρονια πολλα 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
robinhood Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2005 εχω την εντυπωση οτι gt φερνει ο λογοθετης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2005 Βασικα παιδες.....μιας και το αναφερατε ,ενας φιλος μου εχει το jmp1 της marshall και θελει να αλλαξει της λαμπες....με σκοπο να βγαλει παραπανω gain απο αυτο το μαραφετι! Εγω να του προτεινω αυτο? http://www.groovetubes.com/product.cfm?Product_ID=1588 Ή εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε? Υ.Γ: GT φερνει οπως πολυ σωστα ειπε ο robinhood ο Λογοθετης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση