Προς το περιεχόμενο

Σεμινάριο Κιθάρας Theodore Ziras-Kosta Vreto Θεσσαλονίκη 14 Μαρτίου


tziras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειτε σου αρεσει το συγκεκριμενο ειδος μουσικης ειτε οχι (μπορει να μη το θεωρεις καν μουσικη for all I care) πρεπει να δεχθεις οτι οι 2 αυτοι κυριοι ειναι απο τους καλυτερους, αν οχι οι καλυτεροι, που εχει να επιδειξει η εγχωρια σκηνη.

Εφοσον υπαρχουν ατομα που γουσταρουν να παιζουν τετοια πραγματα και που θελουν να μαθουν πως να τα παιζουν, οι παραπανω κυριοι πολυ καλα κανουν και τα διδασκουν, δε νομιζεις? Δε σε αναγκασε κανενας να πας...

 

Θα παρακαλεσω να μην υπαρξουν προσωπικες επιθεσεις και αλλα χαριτωμενα στη διαρκεια του thread.

 

 

Y.Γ. Δε παιζουν σεναρια θιγμενου shredder που μπηκε να υπερασπιστει τη μουσικη του. Προσωπικα με τετοιες μουσικες με παιρνει ο υπνος asap, αλλα αυτη η προσωπικη μου γνωμη (ισως και απεχθεια προς το ειδος αν θες) απεχει ετη φωτος απο απαξιωτικα ποστ σαν το παραπανω. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ενα καθαρα τεχνικα προσανατολισμενο guitar clinic, οπου ναι, το να ανεβοκατεβαινεις γρηγορα μια Aeolian ειναι ,πιθανως, ενα απο τα ζητουμενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαι τι ακριβως θα διδαξει ο Ζιρας ? Πως να παιζω το flight of the bumble bee στα 300bpm η πως να ανεβοκατεβαινω γρηγορα μια Aeolian ?

 

Λιγο ειρωνια ρε φιλε...Μην εισαι τοσο επιθετικος...Γουστα ειναι αυτα...Αν θες πας αν δεν θελεις δεν πας...Απλα ειναι τα πραγματα..

 

φιλικα παντα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Ενταξει,προφανως ο καθενας μονο αμα θελει θα παει....αλλά παντα υπαρχει κριτικη στο noiz,δεν ειναι κακο.Ισως το υφος του psycho969 ηταν οντως καυστικο ;D,αλλα δεν πεταξε και καμμια κακία ή καμμια π@π@ριά ή troll ή κατι τετοιο... Απλα ειπε μια γνωμη αυθορμητα,ΧΩΡΙΣ διπλωματιες.

    Και εδω που τα λεμε,οσο καιρο μπαινω στο noiz,εχει διατηρηθει ενα επιπεδο σοβαροτητας αλλα και ανεσης ταυτοχρονα.Πρεπει να υπαρχει σεβασμος,αλλα και η πολλη-πολλη διπλωματια και καλα κατανταει ανουσια σαλτσα.....

 

  Υ.Γ. και μεταξυ μας ;), δεν εχει κι αδικο εδω που τα λεμε!

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου