Προς το περιεχόμενο

[Logic] software monitoring

boody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια απορια σχετικη με το Guitar rig και το logic.

εχω logic audio και δε μπορω να κανω software monitoring (το guitar rig δηλαδη) σε ενα καναλι και να ακουω ταυτοχρονα τα αλλα . αναγκαζομαι και φορτωνω το gr2 στο outpout 1-2 (to fader διπλα στο master) αλλα ετσι αναγκαστικα ακουω ολα τα οργανα με σω gr2. νομιζω οτι παλιοτερα δουλευε ok (αν και δε το χρησιμοποιουσα) .

τι να κανω ξερει κανεις?

εχω asio , audiophile 2496 , στις ρυθμισεις εχω ενργοποιησει software monitoring .

επισης το προβλημα το κανει με ολα τα εφε . το gr2 το χρησιμοποιησα ως παραδειγμα γιατι αυτο με ενδιαφερει να δουλεψω με αυτον τον τροπο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι ρυθμιση εχω λαθος . μηπως κατι στο control panel της 2496?

βαζω ενα βαθακι σε ενα audio καναλι (με το software monitoring επιλεγμενο) και δε μπορω να ακουσω real time βαθος (εκτος κι αν το βαλω στο output 1-2). καμια ιδεα?

δε βγαζω ακρη .

προς whitenoise kai λοιπους logicαδες:

δηλαδη

ανοιγεις λοτζικ

ανοιγεις audio mixer enviroment

διαλεγες audio track 1

το κανεις asio

βαζεις input 1-2(ή Input 1 το ιδιο ειναι) output 1-2

το κανεις enable για ηχογραφηση , κοκκινιζει το κουμπακι και σου βγαζει το παραθυρο για να ονομασεις το αρχειο

ανοιγεις ενα insert εφφε πχ guitar rig

Και ακους το εφε real time?

εγω οχι.

τι εχει παθει

αν βαλω ομως το εφε στο προτελευταιο fader (output 1-2 to οποιο το εχω κανει asio) τοτε δουλευει.

σημειωση

εχω ενεργοπ software monitor , στο control panel εχω δοκιμασει τα παντα (και μονιτορ μιχερ και wave out 1-2 ) εχω νορμαλ ρυθμισεις στα υπολοιπα tabs, ρολογια , sample rate klpklpklp)

δε καταλαβαινω εχει κολησει το κεφαλι μου . γραψτε μου κατι οτιδιποτε εχετε εσεις διαφορετικο.

θα σκασω .

whitenoise ειπες οτι εχεις τα ιδια . σου ειναι ευκολο να απαντησεις το παραπανω? κανεις ολα αυτα και δουλευει?

εχω την version του logic 5.0.1

λετε να φταιει που δεν εχω την 5.5.1(λογικα αυτην εχεις whitenoise)

αντε help me .μα καλα δεν εμεινε κανεις να χρησιμοποιει Logic?

Δεν ξέρω από Logic αλλά στο Cubase αυτό το πρόβλημα λύνεται εάν απενεργοποιήσεις το direct monitoring στα preferences. Δές το manual του guitar rig έχει οδηγείες και για Logic....

whitenoise δε μπορεις να απαντησεις ? κανεις κατι διαφορετικο απο αυτα που περιεγραψα παραπανω?

εισαι ονλαιν σε καθε ερωτηση που εκανα και δεν απαντησες. ειμαι κουραστικος με τις ερωτησεις μου μηπως?

οχι φιλε μου δεν γινεσε κουραστικος προς θεου απλα δεν ξανακοιταξα καθολου το θεμα αυτο.συγνωμη!!

οσο για την ερωτηση σου θα το κοιταξω παλι και θα σου πω γιατι το τελευταιο διαστημα δουλευω cubase sx3(καλο θα ειναι και εσυ πλεον να πας προς τα εκει η προς mac)και τα εχω ξεχασει περι logic.

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου