Προς το περιεχόμενο

πως κανω το EWQL Symphonic Orchestra να παιξει??


soundangels

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα καλλιτεχνες!κατεβασα το demo του EWQL Symphonic Orchestra και δεν μπορω να το κανω να παιξει με το nuendo.ψαχνω για αρχειο dll αλλα τιποτα...το μονο που μπορω να κανω ειναι να το βαλω να παιξει μονο του...τι θα κανω για να μπορεσω να το ανοιξω μεσω nuendo για να γραψω κιολας???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

χμμμ...

 

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει το dll αρχείο, αλλά και να μην το βρίσκεις, όταν έκανες την εγκατάσταση, δε σε ρώτησε που είναι ο φάκελος με τα VSTs?

 

Τέλος πάντων, αν δεν δουλεύει, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο jbridge πχ (πάρα πολύ φθηνό και εξαιρετικό) που συνδέει τα εξωτερικά προγράμματα με το sequencer. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτιμα είναι ότι όταν αλλάζεις projects στο nuendo δε χρειάζεται να ξαναφορτώνεις τα samples, αφού είναι ΕΞΩ από το host.

 

Δεν ξέρω ΜΗΠΩΣ και το demo χρειάζεται iLok για να τρέξει. Ή αν κολάει με κάποιο version του Nuendo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάξε στα Programs να βρείς τον φάκελο East-West,θα βρείς ενα dll  EWQL Symphonic Orchestra θα το πάρεις και θα το βάλεις στον φάκελο steinberg- VstPlugins.

Μια άλη λύση είναι να βγάλεις το πρόγραμμα και να προσέξεις όταν θα κάνεις εγκατάσταση να πάει το Plugin στον φάκελο steinberg- VstPlugins.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μία άλλη λύση είναι, για να μην μετακινείς εδώ κι εκεί τα .dlls, να αντιγράψεις τη διαδρομή στην οποία βρίσκεται ο φάκελος εγκατάστασης της EWQL SO και να τον βάλεις σαν επιπρόσθετο path στις ρυθμίσεις του Nuendo. Λογικά το πού βρίσκονται τα plugins σου το δηλώνεις σε μία σελίδα παρόμοια με αυτή του Cubase (Devices > Plugin Information > VST 2.x Plug-in paths).

 

Πάντως, είναι παράξενο που δεν βρίσκεις το .dll, μήπως πριν την εγκατάσταση, στις επιλογές για το τι θα εγκατασταθεί και τι όχι (Standalone application, VST plugin, Library κλπ), ξεκλικάρησες το VST plugin, και επομένως το VST plugin δεν εγκαταστάθηκε καθόλου; Καλό είναι να το ελέγξεις κι αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια καλημερα...σας ευχαριστω παρα πολυ!ελυσα το -προβλημα-.τελικα δεν εβρισκα το .dll και το ξαναεγκατεστησα και εβαλα το plug in στον φακελο steinberg- VstPlugins.

λογικα την πρωτη φορα δεν θα το ειχα κανει...ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου