Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοσία για orange micro crush


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω αυτόν εδώ τον mini ενισχυτή -->http://www.thomann.de/gr/orange_microcrush.htm και θέλω να το τροφοδοτήσω με αντάπτορα ρεύματος.Το θέμα είναι ότι στις οδηγίες λέει ότι θέλει ac adapter αλλα από πίσω λέει dc!Τώρα εγώ τι να κάνω?Υποθέτω ότι λέει στις οδηγίες αλλα ζητάω και τη δικη σας γνώμη.Εγώ έχω από τροφοδοτικό το 1 way που είναι dc adapter!Ευχαριστώ προκαταβολικά.

2477846_800.jpg.4d67b63be04860a17ecec79f9d58d79e.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για μιλιαμπέρ γραφει πάνω του 250 μιλιαμπέρ(η εικόνα που έχει στο thomann,αυτή που έβαλα δηλαδή διαφέρει από την πραγματικότητα).Από πίσω γραφει 9V DC 250 μιλιαμπέρ και negative polarity(στη φωτό του thomann δεν ξέρω γιατί έχει positive polarity).Αλλα στις οδηγίες λέει ότι θέλει ac adapter.εκεί είναι που έχω τους ενδοιασμούς μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρειάζεται απλά ένα κλασσικό τροφοδοτικό πεταλιών ("πακάκι") των 9Volt. Αυτό που γράφει στην πλάτη και σε μπέρδεψε είναι: ότι το τροφοδοτικό πρέπει να δέχεται 230V AC και να βγάζει στην έξοδο 9V DC τάση και ρεύμα από 300mA μέχρι 1000mA θα είναι μια χαρά. Για την πολικότητα, κάποια πακάκια έχουν 2 επιλογές(θετική/αρνητική). Καλό είναι να πας με το ενισχυτάκι σε μαγαζί με ηλεκτρολογικά κι ηλεκτρονικά και να σου δώσουν τον κατάλληλο αντάπτορα βάσει των ενδείξεων του orange. Δεν κοστίζει πολύ, περί τα 10ευρώ max.

 

Κατι τέτοιο απαιτεί δηλαδή(όπως και όλα τα πεταλάκια):

 

http://www.elderly.com/images/accessories/ELA/1SPOT.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok τελικά θέλει 9VDC στα 250 milliamper negative polarity.Το δοκίμασα με το 1spot που έχω και δούλευε μεν αλλα με θόρυβο δε.Όταν το χρησιμοποιώ με μπαταρία δεν έχει θόρυβο παίζει κανονικά,αλλα με το 1spot στο overdrive κανάλι έχει θόρυβο.Ξέρει κανεις που μπορεί να οφείλεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου