Προς το περιεχόμενο

novation ksRack - sound modules

kaisos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη των πληκτράδων για το συγκεκριμένο προϊόν της novation (ks rack).

Στο group το οποίο παίζω έχουμε πληκτρά αλλα δεν έχει εξοπλισμό.

Το ks rack το θέλω για χρήση σε Live με κάποιο κλαβιέ, καθώς στο σπίτι μέσω Midi και pc μπορώ να βγάλω κάποιο αποτέλεσμα αλλα δεν μπορώ να κουβαλήσω όλο το setup σε live, άσε που αν σκάσει κανα interrupt σκάσει κανα process θα χουμε ιστορίες.........

Δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από ηχους , καθώς χρησιμοποιείται πιο πολύ για πλάτες( strings, hammonds κλπ).

Θα ήθελα τα φώτα σας για αυτό το θέμα... ή αν μπορείτε να προτείνετε κάποια οικονομική λύση με κάποιο άλλο sound module

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις laptop σου προτείνω να το βγάζεις για live, το έχω κάνει αρκετές φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Να είναι σωστά σεταρισμένο το laptop όμως! Αν έχεις σταθερό pc, έχεις δίκιο...

Σχετικά με το Novation, ολόκληρη η σειρά KS είναι virtual analog άρα μουσικά προσανατολισμένη σε πιο ηλεκτρονικό ήχο, με pads, leads, sequences και τέτοια να δεσπόζουν. Ξέρω ότι το KS5 είχε και πολλούς άλλους ήχους όμως για τη δουλειά που το θέλεις, καλύτερα πάρε ένα Roland XV-2020 ή ένα Kurzweil ME-1. Είναι εξ ορισμού πολύ καλά για την κατηγορία ήχων που ψάχνεις και αρκετά φτηνά. Επίσης κυκλοφορούν κάτι μεταχειρισμένα Korg Triton Rack σε καλές τιμές...

Yes it is!!!

Οπως ειπε και ο alchemist το novation εχει καθαρα va ηχους.Σε pad,lead,analog strings,rhodes θα σε βολεψει πολυ.Ξεχνα ομως πιανα και οποιονδηποτε φυσικο ηχο.Με τα 370 ευρω ομως που εχει το novation δεν ξερω τι να σου προτεινω.Ριξε μια ματια στο roland juno d.470 ευρω αλλα αξιζει για την τιμη αυτη και κανει λιγο απο ολα.Επισης εχει και το d-beam πανω για real time ελεγχο εντυπωσιακων αλλαγων στον ηχο.Τσεκαρε το. :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

αυτά πού σου πρότεινε ο alchemist είναι κατα την γνώμη μου τα κορυφαία..αν θές κατι εξίσου ποιοτικο κ κάπως πιο προσιτό κοιτα κ το roland jv-1010 με την session κάρτα onboard...σκοτώνει...!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου