Προς το περιεχόμενο

Αναγεννησιακο Λαούτο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλοι εγχωριοι οργανοποιοι ασχολουνται και με την κατασκευη αναγεννησιακου λαουτου, ρωτα διαφορους να σου πουν εχουν κατι να δεις. Μπορει να βρεις τιποτα ενδιαφερον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως, μπορεί να βρεις κι εδώ κάποιον. Απλά, ψάξε πρώτα τις τιμές και τις προδιαγραφές στο ίντερνετ (ισως ένας κατασκευαστής, π.χ. ιταλός ή γάλλος, που ξέρει να φτιάχνει ένα συγκεκριμμένο τύπο οργάνου να χρειάζεται λιγότερο χρόνο και χρήμα, και να έχεις και καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλά δεν χάνεις να ρωτήσεις). Παραθέτω μια σελίδα ως παράδειγμα: http://www.lutesandguitars.co.uk/

Επίσης, ένα πρόχειρο ψάξιμο στο google υπό το renaissance lute luthier θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα.

Για έτοιμα (εργοστασιακά) όργανα, δεν έχω ακουστά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

www.bras.gr

 

δε ξέρω όμως αν φτιάχνει το συγκεκριμένο λαούτο που ζητάς.

 

Iasonas81, συγνώμη αν ακουστεί κάπως, αλλά πώς προτείνεις έναν οργανοποιό που δεν ξέρεις καν αν φτιαχνει το όργανο για το οποίο συζητάμε?

 

Σε συνδιασμό με το οτι ανέστησες ένα θέμα (το σχετικό με το ούτι) που είχε να συζητηθεί 3 χρόνια, ίσως κάποιος θα μπορούσε να σε παρεξηγήσει για spamming.

 

Όλοι έχουμε τους αγαπημένους μας οργανοποιούς, αλλά ας προσπαθήσουμε να είμαστε εντός θέματος. Ο φίλος που ξεκίνησε το θρεντ, δεν μας ζήτησε να του συστήσουμε έλληνες κατασκευαστες που ίσως φτιάχνουν κάτι τόσο εξείδικευμένο όσο ένα αναγεννησιακό λαούτο, μας ρώτησε πως μπορεί να βρει όργανα στο ίντερνετ.

 

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου