Προς το περιεχόμενο

Synth η αρμονιο για oriental και λαικα?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια πουλαω οτι εχω κιθαρα και αρμονιο για να παρω κατι καινουργιο(οποιοσ θελει κατι να μου πει...λοιπον τελικα ομωσ τι να παρω????με ενα synth θαμπορω να παιζω oriental και λαικα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ γενικά το έθεσες φίλε Δημήτρη... "αν πάρω μίξερ θα κάνει και φραπέ ή είναι μόνο για κρεμμυδάκια και μαιντανό?..."

 

Κατ'αρχήν πες μας πόσα περίπου λεφτά σκοπεύεις να διαθέσεις.

Ενδιαφέρεσαι για arranger, synth,workstation,rompler αναλογικό παλιό ή ψηφιακό, καινούργιο/μεταχειρισμένο?

θα παίζεις με άλλους ή μόνος σου?

Σε τι επίπεδο είσαι, παίζεις καιρό, έχεις δουλέψει επαγγελματικά ή τώρα ξεκινάς?

Τι έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν από αρμόνια? (μάρκα-μοντέλο)

 

Για να γίνει η αρχή.

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιποω παιζω γυρω στα 6 με 7 χρονια και ειχα στην κατοχη μου ενα yamaha psr-350....δεν ξερω τη χρηματα θα δωσω διοτι τα πουλαω και μεχρι να βρεθει αγοραστης δεν ξερω.....υπολογισε στα 6 με 7 κατοσταρικα......επισησ τηελο ενα synth omos to opoio na mporeso na paikso kai ellinika laika argotera kai ama theliso..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αναλογικο !  8)

 

Φυσικά αναλογικό! Τα καλύτερα ταξίμια με αναλογικά έχουν παιχτεί... α ρε Korgious!

 

Μια καλή επιλογή για αρχή πιστεύω είναι το Korg pa50sd από arranger και m50 από workstation.

 

Σε αυτή την τιμή πάντως (600-1,000Ε) μπορείς να βρεις εκτός από καλά παλιά Korg Triton (όλες τις σειρές) και Roland Fantom X, Yamaha CS...

 

Top επιλογή θα ήταν κάποιο Triton γιατί υπάρχει πληθώρα λαικών ήχων έτσι θα μπορέσεις αργότερα να ασχοληθείς και επαγγλεματικά με λαικό αν θελήσεις, είναι industry standard τα Korgakia.

 

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ασθενοφόρο διέσχισε την Πανεπιστημίου με ιλλιγγιώδη ταχύτητα.Η σειρήνα έσκιζε τον αέρα αναιρώντας την ησυχία του καλοκαιριάτικου μεσημεριού.Οι οδηγοί καθηλωμένοι μέσα στα σταματημένα τους αυτοκίνητα παρατηρούσαν αποσβολωμένοι.Κάτι κακό είχε συμβεί.Το ασθενοφόρο φρέναρε απότομα έξω από ένα κατάστημα μουσικών οργάνων.Εκεί είχε προλάβει κι είχε φτάσει πρώτο ένα περιπολικό.Δύο αστυνομικοί στην είσοδο του καταστήματος περνούσαν βίαια χειροπέδες σε έναν νεαρό ο οποίος ούρλιαζε κι έλεγε ξανά κι ξανά προς τα όργανα της τάξης "δεν φταίω εγώ, στο νόιζ μου το είπαν"... ο ήλιος έκαιγε...

 

Τι είχε προηγηθεί...

 

Ο Δημήτρης πουλώντας ότι είχε κι δεν είχε, έχοντας δύο χιλιάρικα στην τσέπη του σε μασούρι, σκούπισε τα πόδια του στο πατάκι με την ζωγραφισμένη κιθάρα, άνοιξε την πόρτα κι καμαρωτός μπήκε μέσα στο κατάστημα.Ξάφνου μπρος του πετάχτηκε ένας πωλητής και με περίσσια ευγένια κι χάρη τον καλημέρισε.Ο Δημήτρης άμαθος από αυτά κι αιφνιδιασμένος από το γρήγορο καλωσόρισμα μπήκε αμέσως στο ψητό κι με κομπιασμένη φωνή αποκρίθηκε "θέλω αναλογικό".Ήταν η σειρά του πωλητή να αιφνιδιαστεί."Αναλογικό"; ρώτησε παραξενεμένος... "μάλιστα, και τι μουσική θα παίζουμε παρακαλώ"; συνέχισε με έντονο τόνο απορίας στην φωνή του."Λαικά" απάντησε περιχαρής ο Δημήτρης με πιο δυνατή και σίγουρη λαλιά.Ο πωλητής έκανε δύο βήματα και κοντοστάθηκε.Έκανε να φτάσει το γραφείο.Άπλωσε το ένα του χέρι στη καρέκλα λυγίζοντας το κεφάλι του άτσαλα προς τα μπρος.Είχε την πλάτη του γυρισμένη στον Δημήτρη, κάτι που καθιστούσε ανέφικτο στον πελάτη να καταλάβει τι συμβαίνει.Το άλλο του χέρι φανερά τρεμάμενο το σήκωσε στο ύψος του στήθους κι έπιασε την καρδιά του λυγίζοντας την μέση.Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε σωριαστεί στο πάτωμα .... αναίσθητος...

 

Χωρίς καμία δόση ειρωνίας, χλευασμού, κοροιδίας, υποτιμητικής αναφοράς και ότι άλλο δύναται να φανταστεί κανέις...

Δημήτρη, καθημερινά στο νόιζ πωλούνται μεταχειρισμένα korg triton le, tr, yamaha, m50, σε πραγματικά πολύ καλές τιμές.Για λαικά και σκυλάδικα είναι μάνα καημένη και πατερούλης καημένος επίσης.

Άστα τα αναλογικά.Δεν κάνουν ομορφιά μου.Δεν είναι για σένα.

Κράτα τα λεφτάκια σου και κάνε 5 μέρες παραπάνω διακοπές αγορίνα.

 

φιλικά

σε φιλώ

δικός σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά τρέφω μεγάλη αγάπη στα σκυλάδικα για αυτό σου προτείνω ανεπιφύλακτα να ξεκινήσεις με αυτά:

 

4631043367_d3669f9dbd_o.jpg

 

και όταν με το καλό γίνεις γνωστός στο ευρύτερο κοινό μπορείς να περάσεις σε αυτό:

 

4657206690_d7ee887a04_b.jpg

 

:-*

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ρε αφασία είστε όλοι!αφήστε το παιδί να πάρει ένα sh-2000, ένα Korg Σ ένα prophet!

 

Δημήτρη μη μπερδεύεις ρυθμούς με ήχους.

 

Το m50 είναι workstation δεν είναι arranger, έχει drum track και αυτό είναι όλο. Για ρυθμούς πάμε αλλού μετά σε άλλο μοντέλο Korg pa κτλ

Κάποιοι λαικοί ήχοι έχουν κυκλοφορήσει από Bon Studio έχουμε και link στο noiz είναι free download, παρ'το εσύ και εδώ είμαστε...

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ λοιπον ας σοβαρευτουμε..μιας και η πρωινη χιουμοριστικη ατακα μου..δεν παρθηκε ως επρεπε.

Σου προτεινω να μπεις αγγελιες.Με τα χρηματα που εχεις μπορεις να πας σε Korg Tr και σε M50 (και τα 2 οπως ειδα στις αγγελιες ειναι σε αριστη κατασταση. Ακουσε τα,δες τα..δοκιμασε. Δες πως συνδεονται με κομπιουτερ,midi κτλ για να μπορεις να κανεις και στο εγγυς μελλον βηματα βελτιωσης στον ηχο σου).

Θα σε καλυψουν. Για παραπανω χρηματα, οπως ο Σταυρος σου προτεινε το Triton και τα Extreme, ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας Κοrg.

Σε Roland θα σου προτεινα το Prelude το οποιο μπορεις να πας να το δεις και να το δοκιμασεις απο κοντα.Ειναι ενα ολοκαινουριο συνθ arranger.

Σε kurzweil το κοστος ανεβαινει κατα πολυ..και λιγο λιγοτερο αλλα παλι ακριβα συμφωνα με το πορτοφολι που δηλωσες ειναι η Yamaha (Motif), που ειναι και της μοδως για τους ηχους και το στυλ που σκεφτεσαι να παιξεις.

 

Τωρα ...μετα απο ενα τετοιο συνθ..και εφοσον αποκτησεις την εμπειρια που σκεφτεσαι..το αναλογικο θα το σκεφτεις για τα επομενα ηχητικα σου χρωματικα ευηχα ταξιμια σου.

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου