Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με την φωνή...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας..Θα θελα να ρωτήσω, υπάρχει πιθανότητα να χαλάσω την φωνή μου και το διάφραγμά μου λόγω ''κακής χρήσης''?Εννοώ, δηλαδή επειδή τραγουδάω hiphop και λέω κάποια κουπλέ πολύ γρήγορα και φωνάζω κάποιες φορές πολύ έντονα κτλ, και φοβάμαι μήπως επειδή δεν έχω κάνει μαθήματα φωνητικής και ούτε ξέτω πως να δουλεύω σωστά την φωνή μου, την καταστρέψω και αυτήν αλλά και το διάφραγμα, από τις ανάσες...Αν μπορειτε, προτείνετέ μου τρόπους που να προσέχω την φωνή μου και τι να αποφεύγω!Ευχαριστω πολύ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Γεία σου boy!

Ωραία τις θέτεις τις ερωτήξεις σου.

Λοιπόν. Αμα σου αρέσει πραγματικά να τραγουδάς κ θέλεις να το κρατήσεις αυτό πρέπει να την ψάξεις, ή με μαθήματα η μόνος σου με βιβλία κ ίντερνετ για να μάθεις να λες τις ατάκες σου ετσι γρήγορα κ φωναχτά που θέλεις αλλα με σωστό τρόπο κ σίγουρα ποιοτηκά θα υπάρξει διαφορά.

Μπορεί όντος να χαλάσει το διάφραγμα απο λάθος αναπνοή κ τρόπο τραγουδιού.Υπάρχει πιθανότητα παλινδρόμησης στο στομάχι(ΓΟΠ) κ διαφραγματοκήλης.

Επίσης φθήροντε κ οι φωνητικές σου χορδές όταν τις χρησιμοποιείς όπως νάναι, πρέπει να ακολουθήσεις καποιες τακτικες όπως ζέσταμα κ σωστή τεχνική στο τραγούδι.(να μάθεις να τραγουδάς δυνατά χωρίς να φωνάζεις όμως)

 

Δεν χρειάζεται ενοείτε να τρομάζεις!! :) σκέψου πόσοι άνθρωποι τραγουδούν εμπειρικά για χρόοονια κ είναι υγειής! απλά για να είσαι σίγουρος κ να παραμείνει κ η φωνή σου υγειής για καιρό πρεπει να το ψάξεις.

 

καλη συνέχεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου