Προς το περιεχόμενο

Blues για τους ανήλικους κρατούμενους


epikouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Blues σημαίνει ανθρωπιά, ψυχή, ευαισθησία. Ευαισθησία σε ανθρώπους που είτε από λάθος τους είτε από σφάλματα άλλων ανθρώπων και κακές δικές τους εκτιμήσεις, κατέληξαν στη φυλακή. Κάθε χρόνο, η μεγάλη ψυχή του εγχώριου Blues που ακούει στο όνομα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (μπασίστας και τραγουδιστής των Blues Cargo) μαζί με τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ (Blues Therapy) διοργανώνουν μία εκδήλωση για τους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ στις φυλακές. Τα χρήματα κάθε χρόνο τα παραδίδει ο ίδιος ο Δημήτρης ο Ιωάννου στον ΟΝΗΣΙΜΟ, τον οργανισμό-φορέα που συμπαρίσταται στους ανήλικους κρατούμενους.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει στις 19 Μαρτίου, ώρα 10:00 στο Vinillion (κάποιες χρονιές νομίζω έγινε και στο Φακανά) Έκτορος και Μενελάου 26 στο Ίλιον. Συμμετέχουν:

 

MIKE DOTSON BAND (με το Δημήτρη Ιωάννου στο μπάσο)

BLUES THERAPY

ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ ΤΡΙΟ

DOWNHOME BAND.

 

Την συγκεκριμένη μέρα, επαναλαμβάνω, όλα τα χρήματα πηγαίνουν για τους ανήλικους κρατούμενους. Όσοι πιστεύουν ότι θα ήθελαν να στηρίξουν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη εκδήλωση μπορούν να έρθουν.

 

I was baptized in Muddy Waters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου