Προς το περιεχόμενο

Καλό το BFD αλλα...Κάτι δεν έχω κάνει καλά μάλλον!!!


Dani

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παλικάρια!Εχω ενα μικρό προβληματάκι αλλα δεν ξέρω κατα ποσο μπορεί να λυθεί απο εδώ :( Εχω DTXPRES (e-drums Yamaha)και εδώ και καιρό άκουγα για το BFD.Το πήρα λοιπόν...όπως και μνήμη 1024 κλπ.Απο προγράμματα μουσικής δεν σκαμπάζω και πολλά...οπως επίσης και τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια!Το πρόγραμμα λειτουργεί αλλα μάλλον κατι με τις ρυθμήσεις δεν κάνω καλά.Εχει ένα κουτάκι στις επιλογές,γράφει previw ram audio only.Όταν το έχω τσεκαρισμένο,μου κόβει τον ηχο απο τα set.Όταν δεν το έχω τσεκαρισμένο,δεν κόβει τίποτα αλλά ανα διαστήματα ακούγεται κατι δυνατά σαν φύσημα :(( Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και δεν ξέρω τι να κάνω.Αν γνωρίζει κανείς για το πρόγραμμα,ας μου πει σας παρακαλώ.

 

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Preview RAM audio only

 

This option makes BFD play only the initial part of the sounds which are held in RAM before the disk streaming process begins. In this mode no data is accessed from the disk. It can be useful as a preview mode while composing' date=' and turned off during mixdown. The actual amount of each sound stored in RAM is determined by the RAM cache size option.[/quote']

 

που σημαίνει ότι καλώς κόβεται ο ήχος (μπορώ να στο εξηγήσω αν δεν το καταλαβαίνεις).

 

Τώρα, σχετικά με το φύσημα, πότε στο κάνει; όταν κάνεις preview κάποιον ήχο; έχεις πειράξει τα settings του engine;

 

 

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκανα uncheck μόνο το preview ram audio only γιατί μόνο έτσι δεν μου κόβει τον ήχο και στο Max cache buffs 16 και Max voices 8.Όταν παίζω ακούγεται μια χαρά εκτος απο το φύσημα που είπα.Πίστευα οτι ίσως το κάνει επειδή ζορίζεται η μνήμη ενώ παίζω αλλά το άκουσα και μια φορά χωρίς να παίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΚ, τι setup έχεις; Κάρτα ήχου; Επεξεργαστή;

 

Χρησιμοποιείς το BFD από το standalone application (BFD stereo) ή μέσα από κάποιο άλλο πρόγραμμα (host - π.χ. Cubase, Sonar κλπ);

 

Όταν του βάλεις να παίξει ένα Groove (από το Groove Librarian - ξέρεις πως γίνεται; ) ακούς αυτό το φύσημα;

 

Θα σου πρότεινα καταρχήν να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις του engine. Αν δεν γίνεται, πες μου να κοιτάξω να στις πω.

 

 

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω δοκιμάσει και μέσω Cubase αλλά πάλι υπάρχει πρόβλημα.Έχω την audiophile 2496 ths M-audio.Πιστεύω οτι είναι καλύτερα να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις και στη συνέχεια να μου δώσεις τα φώτα σου! ¨)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες αργότερα...

Εγώ πάντως με το BFD XFL που έχω, παρατηρώ κάποιο φύσημα,όπως και το παλικάρι. Και επίσης οταν ειναι να παίξω live μου ακούγεται πολύ καλλύτερα το groove agent 2 η το battery 2.To BFD δείχνει τα δόντια του μόνο σε στουντιακά ηχεία,αλλά κι εκεί το φύσημα υπάρχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου