Προς το περιεχόμενο

ΕΠΕΙΓΟΝ : YAMAHA Ex5/R factory settings


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα παρακαλούσα ΠΑΡΑ πολύ όποιος είναι κάτοχος YAMAHA Ex5/R να επικοινωνήσει μαζί μου. Χρειάζομαι επειγόντως να βρω τις δισκέτες με τα Factory Settings. Εχω live σε 10 μέρες και έχασα όλους τους ήχους!

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον θελήσει να με βοηθήσει!!

 

Αλέξανδρος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί ένα θέμα που αφορά βοήθεια για ένα τύπο Synth μπαίνει στην κατηγορία "Περί ανέμων και υδάτων"!!! δηλαδή αν ζητούσα να μου εξηγήσουν πως γίνεται π.χ. ένα Multilayer με 2 effects για το συγκεκριμένο synth, αυτό δε θα ήταν βοήθεια???

 

 

παντως ακόμη και σε αυτή την κατηγορία που με στείλανε, όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει...θα ήταν ευπρόσδεκτος.

 

Σας ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Το ερώτημα σου δεν αφορά το φόρουμ. Θα μπορούσε να είναι αγγελία. Δεν θα μάθει κανένας άλλος κάτι διαβάζοντας το και κυρίως δεν είναι τεχνικό θέμα. Το αφήνουμε όμως εξαιρετικά για να σε βοηθήσουμε και θα σβηστεί αργότερα.

 

Αναρωτιέμαι όμως γιατί το ερώτημα σου δεν είναι που και πως μπορείς να βρείς αυτό που ζητάς. Είναι πολύ πιθανό ο κατασκευαστής να το προσφέρει σαν Download ή ακόμα και ο αντιπρόσωπος να έχει.

 

Επίσης αν θες να επιστρέψεις όλα τα ηλεκτρονικά μηχανήματα σε κατάσταση default (εργοστασιακές ρυθμίσεις), υπάρχει πάντα μια διαδικασία απλή (όπως να πατήσεις κάποια κουμπιά ταυτόχρονα) που περιγράφεται στο manual.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου