Προς το περιεχόμενο

TAKAMINE EF-340SC vs YAMAHA APX 900 ή GPX 900


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά.Εχω καταλήξει σε αυτές τις 3 κιθάρες.

http://www.thomann.de/gr/takamine_ef340sc_ng.htm

http://www.thomann.de/gr/yamaha_apx900_nt.htm

http://www.thomann.de/gr/yamaha_cpx900_mbl.htm

Το κακό είναι πως δεν μπορώ να τις δοκιμάσω μιας κ μένω επαρχία.Θα χρησιμοποιηθεί σε ταβέρνα κ το είδος μουσικής θα είναι έντεχνο λαϊκό κ ρεμπέτικο.Το σχήμα είναι μπουζούκι κιθάρα τραγουδιστής.

Την takamine μπορώ να την πάρω 680 ευρώ σε μια προσφορά που την έχω βρει ενώ την Yamaha apx την έχω βρει μεταχειρισμένη στα 600 αλλά φαντάζομαι πως θα μπορέσω να την χτυπήσω λιγότερο.

Οποιος έχει παίξει τις συγκεκριμένες κιθάρες ας πει μια γνώμη.

 

Εντελώς πληροφοριακά ποια είναι η διαφορά της apx απ την cpx?Βλέπεται δεν κατέχω κ πολλά από ακουστικές.

 

ΕΠίσης ας μου πείτε την γνώμη σας για την κατηγορία τιμής που κυμαίνομαι.Είναι η σωστή?Πρέπει ν ανέβω κατηγορία ή δίνω πολλά για μια ταβέρνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι takamine είναι αξιοπρεπέστατες για τα χρήματά τους, έχω την EF 261 SWR και είναι μια χαρά για live, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να σε απογοητεύσει. Αν κρίνω οπτικά μεταξύ των yamaha που παρέθεσες, παρατηρώ ότι η μια φαίνεται να είναι jumbo (CPX), και η άλλη αρκετά μικρότερου σώματος (APX).

 

Μου φαίνονται πολλά πάντως για αυτές τις κιθάρες τα χρήματα, σε σχέση με αγορά μεταχειρισμένης (εαν έχεις την πολυτέλεια να δοκιμάσεις βέβαια). Ρίξε μια ματιά και στις αγγελίες για ηλεκτροακουστικές κιθάρες, θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα (υπήρχε και μια norman στις αγγελίες πρόσφατα, πολύ καλές περιπτώσεις για τα χρήματά τους).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρώ οτι οι takamine είναι γενικά καλύτερες σε αυτή την κατηγορία. Δεν έχω εμπειρία για την συγκεκριμένη. Εχω όμως μια yamaha σε αυτή την κατηγορία και θα έλεγα πως τα ηλεκτρικά της είναι αρκετά καλά.

 

Η APX έχουν γενικά μικρότερο σκάφος (και χάνει σε μπάσα και όγκο όταν παίζει χωρίς ρεύμα) πράγμα που δεν θα σε βοηθήσει αν παίζεις unplugged. Οπότε αν πας για yamaha, θα συνιστούσα την CPX.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.Το ποσό όμως που σκέφτομαι να δώσω πως το βλέπετε?Υπερβολικό, λίγο, ή πρέπει να πάω ψηλότερα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου