Προς το περιεχόμενο

Sound Off Mats


Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω δυο χρονια που τα χρησιμοποιω και κανουν αρκετα καλα την δουλεια τουσ...! βεβαια αν παιζεις κανονικα προς δυνατα οι φυρω σου και πανω κατω θα ακουνε αλλα δεν θα ακουν τον ηχο του τυμπανου αλλα ενα απλο ''του'' ας πουμε! εμας η νοικιαρισα μας ειναι πολυ ανεκτικη και δεν παιζω παντα μετα της 6 οποτε δεν μου εχει κανει ποτε παρατηρηση... αν θες κανα τριωρο μελετης καθημερινα πιστευω οτι θα εχεις προβλημα με τους γειτονεσ. αν ειναι και παραξενοι... αστο! τωρα απο αισθηση σιγουρα καμια σχεση με την μεμβρανη! δεν εχεις την σωστη επαναφορα αλλα θα συνηθισεισ...  ;D ελπιζω να σε βοηθησα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα κάποτε τα αντίστοιχα της Vic Firth τα οποία ήταν αρκετά καλά και είχαν και λίγη επαναφορά. Τα συγκεκριμένα δεν τα χω δοκιμάσει αλλά αν μπορέσεις άντε δοκίμασε τα σε κάποιο μαγαζί γιατί υπάρχουν διάφορα τα οποία είναι πολύ παχιά και απορροφούν όλη την επαναφορά, πράγμα πολύ κακό για τη μελέτη.

 

Απο ένταση κόβουν σχεδόν τα πάντα, απλά μην περιμένεις οτι μπορείς να παίζεις και να κοιμάται κάποιος δίπλα σου...

 

Μπορείς να δοκιμάσεις και σίτες που έχουν κανονικό feel και κόβουν και αυτές πολυ μεγάλο ποσοστό της έντασης. Σα να βαράς τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά ας πουμε.

 

http://www.steveweissmusic.com/product/pearl-mesh-drum-heads/mesh-drum-heads

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου