Προς το περιεχόμενο

Bandoek - "Fugitive"


nikodemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Με πολύ χαρά θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ένας πολύ περιορισμένος αριθμός από το προσωπικό, αυτοσχέδιο και πάντα ξεχωριστό , νέο άλμπουμ του bandoek "Fugitive - Solo guitar Live"  διατίθεται μέσα από το e-shop της Sonic Ark (στην κατηγορία "Other")

 

www.thesonicark.com

 

ορίστε και ένα σχετικό κειμενάκι / δελτίο τύπου:

 

Ξεκίνησε από τους Noise Promotion Company στα μέσα της δεκαετίας του 80 κι από τότε ο Γεώργιος Μπαντούκ έχει να επειδείξει ένα πλήθος από εκλεκτές συνεργασίες ( Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Blues Wire, Μιχάλης Σιγανίδης, Tabako, Boomstate, Σάκης Παπαδημητρίου και Γεωργία Συλλαίου) και παράλληλα μουσική γιά θέατρο (Golfo 2.3 beta) και παραστάσεις σύγχρονου χορού (SineQuaNon - Homo Hameno Hamini) - μεταξύ άλλων. Εδώ και κάποια χρόνια έχει φύγει από την Ελλάδα και στη Φινλανδική Λαπωνία κάνει μουσική με τους Pekka Kumpulainen ja Ystävät και έχει εξακολουθεί να συνθέτει μουσική γιά παραστάσεις και ταινίες (Sota absurdi tragedia, Koettelemusten kaupunki, 30+ Sisarta). Tο Fugitive είναι η πρώτη του σόλο δισκογραφική εμφάνιση στη Φινλανδία, μιά ζωντανή ηχογράφηση σόλο ηλεκτρικής κιθάρας από το φεστιβάλ πειραματικής μουσικής του Ιναρι, κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα από τον Αρκτικό Κύκλο. Ελεύθερος να φανερώσει μιά περισσότερο περιπετειώδη πλευρά της μουσικής και του ήχου του από την οποία κάποιες νύξεις είχαν φανεί στο παρελθόν, χρησιμοποιεί την κιθάρα περισσότερο σαν αφορμή γιά να φτιάξει ένα ηχοτοπίο που ολοένα μοιάζει να μεταβάλλεται. Αφήνεται στο ταξίδι πάνω σε ένα ηχητικό κύμα, χωρίς να προσπαθήσει να το περιορίσει μέσα στα στενόχωρα όρια μιάς συγκεκριμένης φόρμας και στυλ, κι αυτό το κύμα με τη σειρά του φανερώνει ανταύγειες από νέους και άγνωστους κόσμους, εκεί που νέες μελωδίες ξεπετιούνται απρόσμενα μέσα από τείχη θορύβου και το σκοτάδι μπορεί το ίδιο ξαφνικά να μεταβληθεί σε ένα ξέσπασμα ενέργειας και φωτός. Πειραματικός χωρίς να είναι δυσνόητος και ευχάριστος χωρίς να είναι εύκολος ή εύπεπτος, ο Μπαντούκ συνεχίζει το ταξίδι του στον ήχο που άρχισε εδώ και πολλά χρόνια και μας δίνει κάθε αισιοδοξία γιά τους επόμενους σταθμούς του.

 

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου το εχει στειλει ο Γιωργος εδω και κανα 2μηνο και το εχω λειωσει.

By far ο αγαπημενος μου Ελλην κιθαριστας.

Μη το χασετε.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες αργότερα...
  • Guru

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μπω στο site, γνωρίζει κάποιος τον λόγο;

 

καλημέρα, αλλάζουμε server για να ανεβάσουμε το κανούριο μας website.....υποθέτω σε 1-2 μέρες θα είναι up & running  :)

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλημερα, το αλμπουμ εχει ενα track μονο των 24 λεπτων ετσι? Ρωταω γιατι το κατεβασα τωρα (το αγορασα) και βλεπω πως το zip εχει μεσα ενα μονο τρακ και αναρωτιεμαι μηπως εκανα κατι λαθος. Εχει και στην αρχη τον αριθμο 01. και λεω μηπως εχει κι αλλα τα οποια για καποιο λογο δεν κατεβηκαν.

 

Οι κατοχοι επιβεβαιωστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου