mr_davidoff Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 οσοι ασχολειστε με τζαζ μηπως ειναι ευκολο να μου πειτε μερικα τραγουδια που δεν ειναι σε διαστημικες ταχυτητες για να τα βαζω και να παιζω απο πανω ? ;D πχ μεχρι 140bpm ;D (Αλλα να μην ειναι του θανατου αργα οπως κατι nina simone κτλπ . ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 what is "kati nina simone"? Η μονη τζαζ που εψαξες κ ξερεις σε ολο το ιντερνετ σε free και μη,σε cd, σε βινυλια,κασσέτες ειναι κατι nina simone που δεν σου αρεσε κιόλας? http://www.jazzpla.net/jazznote3000.htm http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100630203831AAMiBhz Μια απλη ερευνα στο γκουγκλε μπορει να σε καλύψει και αν δεν σε καλυψα εγω με τη δικη μου μινι μπορεις να συνεχισεις κ να εμβαθυνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 real book,real book 2,new real book etc.,etc...βρες τα βιβλια,βρες τα τραγουδια...practice hard! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 thanks guys . ειδες trigga τα real book λιγο δυσκολο να μου τα εβγαζε με γρηγορο ψαξιμο.noiz is your friend 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 το πρωτο λινκ που εδωσα στην ουσια ειναι φυλλα απο το real book. Αν αναζητησεις standards αυτο βγαινει παντα οπως κ για αλλα ειδη γιατι εχουν προχωρησει το θεμα και παιζει για jazz,blues,rock,classic,musicals,hymn κτλ. real book Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση