Προς το περιεχόμενο

Electro Harmonix


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μηπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποιος φέρνει electro-harmonix προιόντα στην ελλάδα και κάποιες ενδεικτικές τιμές αν ξέρετε.... Σορυ αν έχει ξαναερωτηθεί (με search δεν βρήκα κάτι)

 

ευχαριστώ.....

Destroy him, my robots!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην Αθήνα έχω βρει ορισμένα πετάλια της ΕΗΧ στον Καγμάκη στην Εμμ. Μπενάκη και ολόκληρη σχεδόν την σειρά της εταιρείας στον Διαμαντόπουλο στη Σόλωνος.

Φυσικά μπορεί να υπάρχουν και αλλού, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μμμ.. και εγώ που μόλις πούλησα την gt6 σκέφτομαι να πάρω μερικά πεταλάκια, λίγα και καλά και σκεφτόμουν τα electro harmonix...αλλά εμένα μου αρέσουν λόγω desing...(ξέρω ξέρω είμαι επαγγελματίας.. :lol: ) είναι καλή η εταιρία άραγε???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι ευτυχής κάτοχος ορισμένων ΕΗΧ pedals...για την ακρίβεια ενός Double Muff, ενός Small Stone Phaser, ενός Pulsar Tremolo κι ενός Doctor Q Dynamic Wah.

To συνολικό κόστος και των τεσσάρων κυμαίνεται γύρω στα 300 ευρώ σε τιμές ελληνικής αγοράς και μπορώ να πω πως είμαι υπερ-ευχαριστημένος!!! :D

Η ΕΗΧ έχει υψηλής ποιότητας κατασκευές με τα κλασσικά μεγάλου μεγέθους μεταλλικά σασί της να είναι αθάνατα (ταλαιπωρώ τα πεταλάκια σε live, πρόβες και recording sessions εδώ και ένα χρόνο και δεν έχουν καταλάβει τίποτα) και τα ποτενσιόμετρα είναι σταθερότατα χωρίς θορύβους όπως και τα stomp buttons. To μεγάλο μέγεθος των πεταλιών και τον knobs που έχουν πάνω τα κάνει πολύ βολικά για live καθώς είναι εύκολο να πετύχει κανείς το setting που θέλει χωρίς μικρομετρικές κινήσεις και πολύ ψάξιμο!

 

Tώρα ο ήχος είναι υποκειμενικό ζήτημα για τον καθένα, εγώ δοκίμασα αρκετά πετάλια πριν καταλήξω και πέραν του αδιαμφησβήτητου για μένα value for money τα EHX είχαν και τον ήχο που ζητούσα τουλάχιστον σε αυτά τα τέσσερα εφφέ. Το μοναδικό αρνητικό είναι η τροφοδοσία τους που δεν γίνεται με το κλασσικό τύπου Boss βύσμα που έχουν όλοι οι μετασχηματιστές του εμπορίου, αλλά με 1/8'' input jack, δηλαδή με βύσμα όμοιο με αυτό που έχουν τα ακουστικά των walkman/discman. Πλέον όμως υπάρχει και στη χώρα μας το περιβόητο OneSpot που λύνει και αυτό το πρόβλημα και στο noiz υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να αλλάξουν και την υποδοχή τροφοδοσίας της ΕΗΧ με την κλασσική αν κάποιος δεν θελει το OneSpot.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο John τα είπε όλα :wink:

 

Εγώ να ρίξω μόνο μια θετική ψήφο για τα Small Stone/Small Clone... απλά κάνουν καλά αυτό που πρέπει να κάνουν. Με 1-spot τα τροφοδοτώ κι'εγώ πλην όμως υπάρχουν convertors που μπορείς να χρησιμοποιήσεις (ή να φτιάξεις δικά σου καλώδια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατοχος ενος big muff μπορω να πω οτι εχει πολυ ωραιο ηχο και μπορεις

να κανεις πολλα σε συνδιασμο και με αλλα πεταλια.

την τροφοδοσια του την αλλαξα στον φιλο jam και την εκανα σαν τα περισσοτερα πεταλια.αλλα πολυς ογκος για μολις μια μικρη πλακετιτσα και τρια knob αλλα δεν πειραζει ομορφο ειναι.

 

music productiv σολωνος

 

ρε παιδια ασχετο αλλα το Logo τους με το λιονταρακι σε μεγαλη αναλυση που μπορω να το βρω? :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...υπάρχουν convertors που μπορείς να χρησιμοποιήσεις (ή να φτιάξεις δικά σου καλώδια).
...μιας που το ανέφερες, κάποιο patch καλωδιάκι για να συνδέσω το rat μου με το 1 σποτ, πού θα βρω ρε παιδιά; και πώς το ζητάω;
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...μιας που το ανέφερες' date=' κάποιο patch καλωδιάκι για να συνδέσω το rat μου με το 1 σποτ, πού θα βρω ρε παιδιά; και πώς το ζητάω;[/quote']

 

A μπράβο, και στο Rat τέτοιο βύσμα έχω... το δικό μου είναι προπολεμικό βέβαια, τώρα νομίζω βγαίνουν με στρογγυλά (?)

 

Υπάρχει το ανταπτοράκι του 1-spot (είχα πάρει 3-4 just in case μαζί με το τροφοδοτικό). Αλλά αν το ψάξεις σε μεγάλα μαγαζιά ηλεκτρονικών, κάτι θα βρεις. Πάρε μαζί τον Αρρουραίο, ένα στρογγυλό βύσμα και δείξτα τους: 'θέλω αυτό να μπει εδώ, πως γίνεται;' :P

 

Μου είχαν δείξει βυσματάκια/αντάπτορες σε ένα μαγαζί... σίγουρα θα βρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου