Προς το περιεχόμενο

Quality USB 2 cable between soundcard and Computer.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχετε υπ'όψην σας καμμία μάρκα η κατάστημα (συγκεκριμένες προτάσεις,όχι πχ πήγαινε στουρνάρα η πλαίσιο η νάκα.. δεν έχουν) για ποιοτικά θωρακισμένα καλώδια USB2 οπωσδήποτε ΟΧΙ μικρότερα απο 3 μέτρα?Θέλω να συνδέσω μια RME UCX με Mac Quadcore 2,8 (οχι firewire μόνο USB).Και σε λογικές τιμές αν γίνεται,κάτω από τα 80 ευρώ.(οχι Cryoparts που έχουν 700 euro..)Τα απλά καλώδια κάνουν χράτς χρούτς (και χρίτς). Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων για τις απαντήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα απλά καλώδια κάνουν χράτς χρούτς (και χρίτς).

 

Εισαι 100% σιγουρος οτι φταιει το καλωδιο σου; Μηπως εχεις πολυ χαμηλο latency;

 

Τρολολολολολολολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

@ musikon

 

Μήπως έχεις συνδέσει ψηφιακά κάτι στην κάρτα και το πρόβλημα είναι θέμα κακού συγχρονισμού;

Έλεγξε το sample rate μήπως ξέχασες να ρυθμίσεις κάτι σωστά.

 

Αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν πρέπει να είναι καλώδιο USB αλλά καλού κακού αντικατέστησε το USB καλώδιο με κάποιο άλλο πιό κοντό απλά για να σου φύγει η "ιδέα".

Επίσης δοκίμασε να λειτουργήσεις την κάρτα σε άλλον υπολογιστή μήπως και φταίει κάτι από στον συγκεκριμένο υπολογιστή όπως για παράδειγμα ρυθμίσεις ή ακόμα και ρεύμα.

 

Όπως λες, λόγω απόστασης, μήπως το USB καλώδιο περνάει δίπλα από τίποτα καλώδια ρεύματος ή από συσκευές που προκαλούν παρεμβολές; Μήπως;

 

Προσπάθησε να λειτουργήσεις την κάρτα με τον υπολογιστή μόνα τους χωρίς να είναι κάτι άλλο συνδεδεμένο στις εισόδους της κάρτας και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα.

 

Φρόντισε η κάρτα να μην ακουμπάει σε μεταλικά μέρη άλλων συσκευών. Τοποθέτησε την κάρτα σχετικά μακριά από συσκευές που μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και πιθανά spikes του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Έλεγξες εάν το ρεύμα σου είναι σωστό;

Το τροφοδοτικό της κάρτας είναι το σωστό (εργοστασιακό);

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτό που ψάχνω είναι μια εταιρία με καλά θωρακισμένα USB2 καλώδια τα οποία να είναι απο 3 εως 4 μέτρα.Ευχαριστώ.Αν είναι δυνατόν και γνωρίζετε απαντήστε παρακαλώ σε αυτό μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλεύω τις RME απο τότε που ανακαλύφθηκαν.Ολες.Multiface,digiface,fireface 400,800,1500(χαχα)madi,ganti και τώρα την υπέροχη UCX που είναι σχεδόν ίδια σε ήχο με την UFX και πιθανώς με μικρή διαφορά ηχητικά πάνω απ΄την ULN2 και την Enseble ,αλλα όχι την Metric H 8. Οι UCX λοιπόν λατρεύουν τα θωρακισμένα USB2 καλώδια αλλά δε θέλω να πάω στα λεφτά ενός Cynosure v2 η Nucleus η Polestar αλλιώς θα αγόραζα και μια Apollo η μια metric οχτάρα.Σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν USB2 καλώδια θωρακισμένα στο μήκος των ποδιών της Σκλεναρίκοβα (3 meters) και σε τιμές μέχρι 50 ευρώ κι απλά δε τα έχω βρεί εγώ.Αν τα δείτε παρακαλώ πέστε το μου!!!! δε κρατιέμαιιιι!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου