Προς το περιεχόμενο

Noiz.gr Giveaway


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Κερδίστε μια ηλεκτρική κιθάρα Epiphone Les Paul Special II!

 

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και το Σάββατο 9/6/12 στις 12 μ.μ. συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και μετά από κλήρωση, ένας τυχερός θα αποκτήσει την Epiphone Les Paul Special II, ευγενική προσφορά του Guitar Store, Σουλτάνη 16, Εξάρχεια.

 

Μια συμμετοχή για κάθε μέλος.

Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα παραμείνουν στην κατοχή του Noiz.gr και δεν θα χρησιμοποιηθούν απο τρίτους.

 

 

Απαντήστε στο Ερωτηματολόγιο

 

 

 

Όροι συμμετοχής.

 

1] Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μόνο μέλη του Noiz.gr και διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα και έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

2] Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε πανελλαδική εμβέλεια με χρονική διάρκεια από τη Παρασκευή 25/5/12 μέχρι το Σάββατο 9/6/12 12μ.μ.

3] Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μίας και μόνο συμμετοχής.

4] Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στην πρώτη σελίδα του Noiz.gr και θα ενημερωθεί έγκαιρα για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του, οπότε θα προσδιορίζεται η ημερομηνία και ο τρόπος παραλαβής του.

5] Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Noiz.gr στο 210 8033252, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00πμ - 5.00μμ.

6] Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνηθεί το δώρο του ή αδρανήσει όσον αφορά στην κατοχύρωση και παραλαβή του ή στην επίδειξη των απαιτούμενων εγγράφων, το δώρο μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα, ο οποίος θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός μίας ημέρας. Για την παραλαβή του δώρου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας του νικητή ή άλλου επίσημου αναγνωριστικού εγγράφου, όπως διαβατήριο.

7] Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

8] To Noiz.gr δικαιούται να ματαιώσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του ή να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για σπουδαίο λόγο ή άνευ ετέρου. Σπουδαίος λόγος συνίσταται μεταξύ άλλων σε αμέλεια τρίτων, στην αδυναμία τρίτων για τη διάθεση των δώρων κ.λ.π. Στην τελευταία περίπτωση οι διοργανώτριες εταιρίες διατηρούν την ευχέρεια αντικατάστασης των δώρων με άλλο εφάμιλλου είδους.

9] To Noiz.gr δεν φέρει καμία ευθύνη που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις του, που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσονται σύμμετρα και αζήμια των εκατέρωθεν υποχρεώσεών του. Ο διοργανωτής δεν εγγυάται για την ποιότητα και την καταλληλότητα του δώρου και δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιεσδήποτε ενέργειες που σχετίζονται με το δώρο.

10] Το Noiz.gr διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.

11] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από το Noiz.gr, για το σκοπό της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 όπως ισχύει. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως από την εταιρεία τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το ως άνω αρχείο.

12] Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στο Noiz.gr για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, αλλά και φωτογραφικού υλικού ή video στο οποίο ενδεχομένως εμφανίζονται μέσω του ραδιοφώνου, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. Έτσι, το Noiz.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

13] Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Administrator

Η προθεσμία συμμετοχής στο δωράκι έληξε.

 

Τα αποτελέσματα μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Ο τυχερός της κλήρωσης είναι η συμμετοχή Νο. 1000, Κώστας Βερίγος με το username VerigoCosta.

 

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Κάποια πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα προέκυψαν τα οποία σκοπεύουμε να εκμεταλλευθούμε για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη της η σελίδα μας. Ευχαριστούμε πολύ και σύντομα θα επανέλθουμε με κάποιο άλλο δωράκι.

 

Για να ξέρετε με ποιον μιλάτε κάθε μέρα, παραθέτω τα σχετικά στατιστικά στοιχεία:

 

Ηλικίες

 

25-34 45.74%

18-24 23.01%

35-44 21.45%

45-54 6.61%

 

Αυτοπροσδιορισμός

 

Χομπίστας 43.61%

Επαγγελματίας 25.50%

Εχω πρωινή δουλειά (Part-timer) 15.55%

Μαθητευόμενος 15.34%

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου