Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση Σκαμπω


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετε παιδια , ψαχνω για ενα καθισμα που να μην κουνιεται με τιποτα . Να μην χαλαει με τον καιρο , να εχει τοσο μαλακο μαξιλαρι ωστε να μην πιανεται ο πωπος ή να πονανε τα....

οση ωρα και να καθεσαι . Δε με νοιαζει η μαρκα ή η τιμη . Απο εσας θελω να μου πειτε απο αυτα που εχετε δοκιμασει ή καλυτερα αυτα που εχετε και ειστε πολυ ευχαριστιμενοι . Αυτα .ΤΗΑΝΧ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλησπερα ddinos το θεμα που θιγεις ειναι μια δυσκολη περιπτωση.Εξ 'αλλου περιγραφεις απο μονος σου τα απαιτουμενα.Η γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις σε καποια στουντιο 3-4 σκαμπω για 1 -2 ωρες το καθενα και να αποκτησεις τις απαντησεις σου.

Τωρα σαν επαγγελματιας που εχω κατσει επι 6ωρα στο ''σκαμνι " σε προγραμματα -μπουζουκια...η εμπειρια μου ειναι πικρη.Παρ'ολα αυτα ακομα και τωρα ψαχνομαι για ενα σκαμπω της προκοπης ...δοκιμασε λοιπον ενα gibraltar στρογγυλο που κστιζει περιπου 150 ευρω,ενα της pearl με αυλακι στην μεση για να μην παθαινει ο προστατης καθως και τα.......σου.

επισης και τα ακριβα της tama .Ολα αυτα ειναι μαλακα οσο χρειαζεται και σκληρα παλι οσο χρειαζεται.Εξαρταται και τι μουσικη θα παιζεις αν πχ παιζεις metal με δικασα και το πεταλι το δουλευεις με heel up στα γρηγορα παιξιματα τοτε θελεις ενα πολυ καλο σκαμπω (βαρυ και σταθερο με πλατη ).Αν παλι εχεις ορεξη και μερακι παρε ενα γερο σκαμπω και το καθισμα το πας σε ταπετσερη καλο και στο φτιαχνει οπως εσυ το θελεις.Αυτα ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ψαχνω για ενα καθισμα που να μην κουνιεται με τιποτα . Να μην χαλαει με τον καιρο , να εχει τοσο μαλακο μαξιλαρι ωστε να μην πιανεται ο πωπος ή να πονανε τα.... οση ωρα και να καθεσαι.

 

Εγώ έχω το Pearl D-1000 το οποίο είναι πολύ στιβαρό και με έχει βολέψει άψογα. Είναι το κλασσικό στρογγυλό κάθισμα. Απο το ψάξιμο που έκανα και εγώ όταν ενδιαφερόμουν να αγοράσω κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:

 

1. Να είναι κάποιας καλής εταιρίας [Pearl, Tama, DW, Yamaha, Gibraltar κτλ], ο αφρός που έχουν στα μαξιλάρια τα φτηνά μετά απο λίγο καιρό ''κάθεται''.

 

2.Το σύστημα στήριξης να είναι βιδωτό και μόνο. Όχι πνευματικά όχι υδραυλικά όχι προχειρότητες. Τα ''αμορτισέρ'' είναι καλά και άνετα για να κάθεσαι αλλά όταν παίζεις τύμπανα θές κάτι ακίνητο.

 

3. Φήμες λένε ότι τα καθίσματα τύπου ''σέλας'' είναι κακά γιατί πιέζουν τον προστάτη. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, εμένα πάντως ποτέ δεν με βόλεψαν. Γενικά προτέινω το κλασσικό στρογγυλό

 

4. Το αν θα έχει πλάτη η όχι δεν έχει μεγάλη σημασία καθώς πρέπει το σώμα σου να στέκεται ίσιο απο μόνο του. Μην περιμένεις δηλαδή οτι με αράζεις στην πλάτη σα να κάθεσαι σε πολυθρόνα και δεν τρέχει τίποτα.

 

Με αυτά κατα νού πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά, βρές ότι έχουν για δοκιμή και κάτσε πάνω στο καθένα όση πιο πολύ ώρα μπορείς. Το πρώτο ζητούμενο δεν είναι η άνεση η οποία έρχεται με τη συνήθεια, αλλά το να σε βοηθάει το κάθισμα να στέκεσαι στη σωστή θέση χωρίς να σε κουράζει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3. Φήμες λένε ότι τα καθίσματα τύπου ''σέλας'' είναι κακά γιατί πιέζουν τον προστάτη.

 

σορρυ αλλα αυτες οι φημες ειναι ραδιο αρβυλα...ο προστατης ειναι βαθια χωμενος κάπου. δεν ειναι "επιφανειακός"

 

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι ραδιο αρβυλα Σπυρο (αν ανοιξεις κανα βιβλιο ανατομιας η ρωτησεις ουρολογο γιατρο τοτε θα εχεις τη σωστη πληροφορηση) μπορει να ειναι χωμενος καπου βαθια(ο προστατης) αλλα ειμαστε φτιαγμενοι απο σαρκα και οχι απο σιδερο!!!!!!!!!!Παντως και εγω δεν βολευτηκα με την ''σελα'' ολο τα α.....α μου πιεζει .....οποτε παμε για στρογγυλο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι αν κανεις ποδηλατο και τρεχεις δε ανωμαλους δρόμους ίσως. αλλα μη τρελλαθουμε τωρα οτι τα drumtrhrones που είναι και αυτα μαλακα οτι σου πιεζουν τον προστατη...οι σελες ποδηλατων ναι, αλλα οχι κ τα καθισματα drums. Είναι υπερβολες αυτα

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι δεν τρεχουμε ολοι σε ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ;Αν κτυπας εξαωρα -οκταωρα σε μελετη και live ε τοτε πας για προστατη /κυστη κοκυγγα /μεση κλπ.Το πιο δυσκολο πραγμα στην επιλογη ειναι το σκαμπω και παντα θα ψαχνεσαι αν θελεις κατι καλο για την υγεια σου και την ανεση στη δουλεια σου.

Με την ευκαιρια ο ddinos που το ανεβασε χαθηκε !!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως ειχα στο μυαλο μου οτι τα υδραυλικα καθισματα ειναι καλυτερα απο αυτα με τον κοχλια.Πιο σταθερα.Οτι ειχα στο παρελθον ηταν με κοχλια και νομιζα οτι αυτο ηταν το προβλημα που κουνιεται.

http://www.pearldrum.com/products/hardware/drum-thrones/d-2000br.aspx

Κατι τετοιο θα ηταν υπερβολη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

EINAI TO KAΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ .Αν ειχα τα 260 ευρω που κοστιζει τοτε θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη.Το εχω δοκιμασει σε μαγαζι φιλου και δεν μου εκανε κεφι να σηκωθω.Το μονο κακο ειναι οτι δεν το βγαζει πια η pearl η οτι δεν το φερνει πια ο αντιπροσωπος δεν εχω καταλαβει ακριβως.Ουτε ο thomann το ειχε στα διαθεσιμα .Ελεγξε το και αν το βρεις (με την πλατη ) παρτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου